Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el hogy szép...

Hogyan higgyem el hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a legszebb nő a világon, de sokan mondják h szép vagyok... mit csináljak h ezt elhiggyem?

egyszerűen nem tudom elhinni h szép vagyok, mert mindig látom a nálam sokkal szebbeket, és nagyobb mellűeket, laposabb hasúakat, stb...

mit tegyek? hogyan hihetem el??

lécci segitsetek!:)

2012. jún. 7. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy, mintha én írtam volna ki:) Én előszedtem a jó tulajdonságaimat és azokból hozom ki a maximumot. Az ellenkező nem bókjaiból is táplálkozhatsz. De én elkezdtem tornázni, táncolni és azután is mindig úgy érzem tettem valami a szépségemért. Néha néha egy egy új ruha, egy fodrász, szerintem ezek segítenek. Mennyi idős vagy?
2012. jún. 7. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet! Ha valóban szép vagy, akkor elhitetem veled:)
2012. jún. 7. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A "szép vagy" nem azt jelenti, hogy mindenkinél szebb vagy. Akármilyen szép lehetsz, mindig találni fogsz valakit, aki szebb. A szépség nem egy skála, hanem szubjektív dolog. Attól, hogy neked(!) más jobban tetszik, mint te magad, attól még nem leszel csúnya. Nem is értem, hogy hoztad összefüggésbe ezt a két dolgot. :)
2012. jún. 7. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondták, hogy te vagy a legszebb nő a világon, hanem, hogy szép vagy, nem? Minden nőnél van jobb nő, de attól még lehetsz szép. Rohadtul idegesítő egyébként ha valaki akit mások szépnek tartanak ezt teljes mértékben elveti. Legjobb barátnőm ilyen, és a falra mászok tőle, és mivel állandóan csak azt mondogatja, hogy ronda, dagadt..már olykor én is annak látom. Szóval jobban teszed, ha megpróbálod feldolgozni, hogy szép vagy :D
2012. jún. 7. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy jól érzed magad a bőrödben.

Állj a tükör elé meztelenül és nézd magad úgy, mintha egy külső szemlélő lennél. Figyeld meg a mozdulataidat, a tested, a bőrödet. Lásd meg a szépeket magadon, ne csak felszínesen, hogy pl.fényes a hajam, hanem simítsd végig, hogy tudd és érezd, hogy tényleg fényes, sima és puha és így tovább, minden porcikádat.

Én ezt párszor már végig csináltam, azóta is szoktam magam nézegetni. Egyre inkább elfogadom magam, persze amin tudok és érdemes azon változtatok, de tudom, hogy szép vagyok és ezt mások is látják, hogy rendben vagyok magammal.

2012. jún. 7. 14:09
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen problémám van pedig elég fiatal vagyok:(

Utolsó válaszoló most nagy erőt adtál:)

2012. jún. 7. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
szívesen :)
2012. jún. 7. 14:13
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

21éves vagyok

14:09-es válaszoló: ha a tükör elé állok akk csak rontok a helyzeten! olyankor látom még jobban azokat a dolgokat amiket nem szeretek, pl: nagy a hasam, a csípőm hájas....

első: eddig összesen 2x voltam fodrásznál! hosszú a hajam és a fodrászok csak elb.sszák!

13:52-es: az h én h érzek tényleg más mint amit mondanak, és ezen kellene változnom!

2012. jún. 7. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:

úgy hiheted, hogy sokat ismételgeted magadban hogy szép vagy

amúgy kíváncsivá tettél, tudnál képet küldeni?

mi az ami miatt nem hiszed, hogy szép vagy?

2012. jún. 7. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:

14:09es vagyok

Ne parázz, ilyen az elején. Oké pl.nagy a hasad, narancsbőrös a combod, de mondjuk a mosolyod szép? Mások mit mondanak, mi szép rajtad? A szép nem azt jelenti, hogy tökéletes, hanem azt, hogy rendben vagy,

Pl, beállok a tükör elé, nézhetem úgyis magam, hogy: vékony az ajkam, kicsi a mellem, piszkafa lábam van..stbstb, DE

mindezek ellenére, szép a mosolyom, izmos vagyok, szép hajam van...stbstb

Szóval nézd így magad.

2012. jún. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!