Hogyan higgyem el hogy szép vagyok?
Nem vagyok a legszebb nő a világon, de sokan mondják h szép vagyok... mit csináljak h ezt elhiggyem?
egyszerűen nem tudom elhinni h szép vagyok, mert mindig látom a nálam sokkal szebbeket, és nagyobb mellűeket, laposabb hasúakat, stb...
mit tegyek? hogyan hihetem el??
lécci segitsetek!:)
Úgy, hogy jól érzed magad a bőrödben.
Állj a tükör elé meztelenül és nézd magad úgy, mintha egy külső szemlélő lennél. Figyeld meg a mozdulataidat, a tested, a bőrödet. Lásd meg a szépeket magadon, ne csak felszínesen, hogy pl.fényes a hajam, hanem simítsd végig, hogy tudd és érezd, hogy tényleg fényes, sima és puha és így tovább, minden porcikádat.
Én ezt párszor már végig csináltam, azóta is szoktam magam nézegetni. Egyre inkább elfogadom magam, persze amin tudok és érdemes azon változtatok, de tudom, hogy szép vagyok és ezt mások is látják, hogy rendben vagyok magammal.
nekem is ilyen problémám van pedig elég fiatal vagyok:(
Utolsó válaszoló most nagy erőt adtál:)
köszi a válaszokat!:)
21éves vagyok
14:09-es válaszoló: ha a tükör elé állok akk csak rontok a helyzeten! olyankor látom még jobban azokat a dolgokat amiket nem szeretek, pl: nagy a hasam, a csípőm hájas....
első: eddig összesen 2x voltam fodrásznál! hosszú a hajam és a fodrászok csak elb.sszák!
13:52-es: az h én h érzek tényleg más mint amit mondanak, és ezen kellene változnom!
úgy hiheted, hogy sokat ismételgeted magadban hogy szép vagy
amúgy kíváncsivá tettél, tudnál képet küldeni?
mi az ami miatt nem hiszed, hogy szép vagy?
14:09es vagyok
Ne parázz, ilyen az elején. Oké pl.nagy a hasad, narancsbőrös a combod, de mondjuk a mosolyod szép? Mások mit mondanak, mi szép rajtad? A szép nem azt jelenti, hogy tökéletes, hanem azt, hogy rendben vagy,
Pl, beállok a tükör elé, nézhetem úgyis magam, hogy: vékony az ajkam, kicsi a mellem, piszkafa lábam van..stbstb, DE
mindezek ellenére, szép a mosolyom, izmos vagyok, szép hajam van...stbstb
Szóval nézd így magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!