Hogyan higgyem el, hogy "szép" vagyok?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nem vagyok beképzelt,sőt pont az ellenkezője!Mindig is küzdöttem magammal,egyik nap szépnek éreztem magam,másik nap meg olyan csúnyának,hogy legszivesebben zsákot húztam volna magamra.Alapjába véve nincs sok önbizalmam,csomó dologban korlátoz ez,pl.nehezebben megy az ismerkedés,mind baráti szinten,mind a fiúk terén.Pedig sokan mondják,hogy milyen szép vagyok,dicsérnek,olyanok aki akik mérföldekkel szebbek nálam.A fiúknak is tetszem(az már más kérdés,hogy kinek nem...:( ),sokszor ilyenkor az ugrik be,hogy hogy hogy létezik ilyen??!Vagy az illetőnek nincs szeme?:)
Szóval így vagyok magammal,és szeretnék ezen változtatni.
17/L
2011. máj. 16. 21:44
1/3 anonim válasza:
velem is ez van/volt inkább..egy időbe belenézzem a tükörbe jaj de nem vagyok szép, nem jól állnak a ruhák..stb.,most meg folyton a tükörbe nézegetem magam..x) nem tudom h tudtam megcsinálni de szépnek tartom magam, pedig nem változtam semmit nagyoon..:D
2/3 anonim válasza:
Keress szép dolgokat magadon. Pontosítok találj! Van!
3/3 anonim válasza:
mintha én írtam volna... szerintem idővel ki fogjuk ezt nőni :D vagyis remélem :) nem hiszem hogy vannak 30év körüli önbizalomhiányos emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!