Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Miért van köztetek...

Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy köztünk, srácok között sok a piás, selyemfiú stb, szóval ezt ne hozzátok fel.
2012. jún. 5. 19:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ha meg nem így öltöznének, az lenne a baj. Aki egy kicsit is extrémebben, átlagostól eltérően öltözik ,azt meg rögtön kinézik, összesúgnak mögötte, megjegyzéseket tesznek rá - és ezt tapasztalatból mondom. Ezért nincsen normálisan kialakult street fashion M.o-n...
2012. júl. 5. 19:40
 32/34 anonim válasza:

Míg a 90' években az volt, hogy "Merj más lenni!" mára ez kihalt. (Vannak persze kivételek.)

A jelenben "Másold a stílust!" mondat érvényes.

A smink mindenkinek szíve joga. Egy-két embernek jól áll... DE.. csak a minimális. Nem pedig a vakolat.

A vasalt haj. Hát én ellenzem, de szíve joga mindenkinek, hogy hogyan akarja roncsolni a haját.

A bőrkabát. Nézzük csak... A bőrkabátról a véleményem annyi, hogy én is hordok ritkán. Bőrkabátot nem csak ők hordanak. Gondoljunk a motorosokra, illetve a rockerekre.

Engem sokszor cikiznek, mer nem hordok divatos ruhákat, régen bántott, mára már esetleg a pofájukba is röhögök. Egy farmer, egy egyszínű póló (minta nélkül átl. fehér), egy torna v sportcipő (egy kötött pulcsi) jellemez.

Na de a lényeg...

Én azokat a pláza cicmiceket nem bírom, akik beérve a suliba már korán reggel ott nyávognak.

Na de ez van. Minden generáció más. Talán jobb lesz 10 év múlva… bár kiindulva az eddigiekből…. háát.. sok sikert.

(Bocs a hosszú szövegért.) 17/L

2012. szept. 12. 23:18
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van köztünk ennyi p.icsa, illetve hogy majdnem az összes ,,nő,, ilyen. már alig van olyan csaj, aki normálisan néz ki, mindenkin a csőgatyák, convers cipők, meg a bosszantó vasalt hajak ami már annyira sablon h szinte fáj. Hát, keress a 20év feletti korosztályban, ott már talán találsz normális egyedeket, az alatt nehezen. inkább ne is próbálkozz. Sok sikert. 17/L.
2013. okt. 25. 22:42
 34/34 anonim válasza:

A Pi-csa kifejezés alatt, szerintem a kérdező arra gondolt hogy:

-2 kiló sminket rak magára

-Népszerűségre hajtanak

-Csak a páwák kellenek nekik ;)

2014. júl. 8. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!