Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?
Míg a 90' években az volt, hogy "Merj más lenni!" mára ez kihalt. (Vannak persze kivételek.)
A jelenben "Másold a stílust!" mondat érvényes.
A smink mindenkinek szíve joga. Egy-két embernek jól áll... DE.. csak a minimális. Nem pedig a vakolat.
A vasalt haj. Hát én ellenzem, de szíve joga mindenkinek, hogy hogyan akarja roncsolni a haját.
A bőrkabát. Nézzük csak... A bőrkabátról a véleményem annyi, hogy én is hordok ritkán. Bőrkabátot nem csak ők hordanak. Gondoljunk a motorosokra, illetve a rockerekre.
Engem sokszor cikiznek, mer nem hordok divatos ruhákat, régen bántott, mára már esetleg a pofájukba is röhögök. Egy farmer, egy egyszínű póló (minta nélkül átl. fehér), egy torna v sportcipő (egy kötött pulcsi) jellemez.
Na de a lényeg...
Én azokat a pláza cicmiceket nem bírom, akik beérve a suliba már korán reggel ott nyávognak.
Na de ez van. Minden generáció más. Talán jobb lesz 10 év múlva… bár kiindulva az eddigiekből…. háát.. sok sikert.
(Bocs a hosszú szövegért.) 17/L
A Pi-csa kifejezés alatt, szerintem a kérdező arra gondolt hogy:
-2 kiló sminket rak magára
-Népszerűségre hajtanak
-Csak a páwák kellenek nekik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!