Lányok, van köztetek olyan akinek bénán nő a kislábujján a köröm?
Szisztok, nekem nagyon nyomin nő, a többieken szépen megnő a köröm, de azon a két kis nyomin mintha egyáltalán nem akarna, és ha mégis akkor olyan furán fölfele kunkorodik.
Mikor kifestem a körmeim, muszáj a bőrre festenem, mert a köröm csak egy ici pici sáv...
Mások is vannak ezzel így?
Jaj de jó, ezeknek igazán örülök! Mármint nem annak, hogy szerencsétlen lábujjaitok vannak, hanem a ténynek, hogy nem csak az én malackáim mutánsak :)
A szupi módszer birtokában levő válaszoló meg csak MsNben hajlandó megosztani titkát. szerintem csak barátokat akar :P
Nekem az egész kislábujjam béna...oldalasan áll vagy hogy mondjam...mint egy c betű csak nem ennyire görbe.
A köröm normális rajta viszont picike,ha kifestem csak pöttyintek egyet és már meg is van. :D
Egyébként én még nem láttam szép kislábujjú embert :D
Nem csak barátokat akarok! (o.o)'
Jól van, legyen, elmondom a titkos módszeremet!!!
Bár nem szerettem volna ha nyilvánosság elé kerül, mert elég régi családi hagyományokon alapul és elég titkos, szóval ha lehet ti se nagyon terjesszétek!
Íme a recept: Turmixolj össze: 1 banánt (nem kell meghámozni), 2 darab szikkadtabb zsemlét, 1 dl vizet, és adj hozzá 2-3 evőkanál fogkrémet. Ezt kend fel a lábujjadra minden reggel és este! Valamint az is sokat segít ha néhanapján rávágsz egy kicsit kalapáccsal (mondjuk napi 10-15 ütés elég) ettől aztán biztosan felzárkózik a többihez. Semmiféle mellékhatástól nem kell tartani, 1 hét alatt észlelhető lesz a javulás! Köszönetet nem kell mondani!
Nekem a második lábujjam fura (a nagy lábujj mellett) a képen nem nagyon látszik de ilyen görbe, és fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!