Szerintetek ez nem baj?
Figyelt kérdés
nem baj ha kicsit többet törődök magammal mint mások!ezt úgy értem hogy jó frizura,smink,műköröm és sok szép ruha&cipő....sok szép ruhám van,de azéernem annyi hogy ha eltünne egy nem venném észre mindegyiket zszeretem viselni!!..és kb 3 naponta mosom a hajamat,szárítom,vasalom havonta festem be és hetente csinálom meg a körmeimet..sminkelni nem mindig sminkelek csak ha suliba vagy olyan helyre megyek...20éves vagyok2012. máj. 1. 16:14
1/3 anonim válasza:
én ennél még rosszabb vagyok:) Én mindennap sminkelek,egyedül otthonra nem,mindennap vasalom a hajam,fodrász nálam 3 havonta,én is 3 naponta mosok hajat,frizum nekem is jó,műkörmöm nincs de van 70 db körömlakkom,ruhásszekrényem le van szakadva,annyi ruhám van, a másik szekrény meg rámborult a súlytól..és ez az után volt hogy már adományoztam a máltaiaknak..én is 20 éves nő vagyok,nem tudom ez rossz -e de szerintem nem:) Jah és magassarkú bolond vagyok!
2/3 anonim válasza:
az nem baj, ha törődsz magaddal, csak másokra is jusson időd!
3/3 anonim válasza:
vannak ennél nagyobb bajok is :DD
egyáltalán nem gáz
sőt! csak ne legyél mániákus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!