Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?
Szerintem ne általánosíts, hogy azok akik vasalják a hajukat, sminkelnek és bőrkabátot hordanak csak pi-csák lehetnek, mert én is ilyen vagyok, csak nem pi-csa. Sminkelni én mindig is magam miatt sminkeltem, mert csúfoltak kiskoromban, és csak így érzem azt, hogy meg tudok felelni magamnak. Az öltözködéssel kapcsolatban, a bőrkabátot szeretem, de nem vagyok "egyentini" sőt tini sem...ebben az országban egy dolgot nagyon utálok, mégpedig, hogy csak nagyon sok emberben van meg az önkifejezés és nagyon kevesen merik bevállalni a saját stílusukat, mert félnek attól, hogy esetleg furcsán néznek rájuk és inkább haladnak a többség után. Nekem még azzal is bajom van, hogy ha esetleg felveszek egy szoknyát, akkor már rögtön úgy néznek rám a fiúk/ férfiak...én meg utálom ha az kelti fel egy pasi figyelmét bennem, hogy éppen milyen lábam van, vagy fenekem...
Az, hogy miért van ennyi "páwa" lány nem tudom, talán mert ha flegmáznak állandóan, beképzeltek, akkor azt hiszik, hogy az nagyon menő, pedig egyáltalán nem az. De egyébként nem kell minden ilyen lányt elítélni, mert a látszat néha csal. Elsőre lehet, hogy nem jön be valaki, nem szimpatikus, de ha megismered meg jófej...nekem is van sok ilyen ismerősöm.
18/L
"Szerintem ne általánosíts, hogy azok akik vasalják a hajukat, sminkelnek és bőrkabátot hordanak csak pi-csák lehetnek, mert én is ilyen vagyok, csak nem pi-csa."
Az ilyenek tagadják, hogy azok lennének, máskülönben már rég változtattak volna a ribancos kinézetükön és viselkedésükön.
Te tényleg azt hiszed, hogy miattatok hordunk ilyen ruhákat?
Milyen hiú vagy!
"Te tényleg azt hiszed, hogy miattatok hordunk ilyen ruhákat?"
Akkor még nagyobb a baj, hogy ok nélkül öltöztök ribanc módjára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!