Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?
Nem ok nélkül, a magunk örömére. XD
És a te véleményed abszolút irreleváns.
Hát ehhez meg nem sok közötök van, de ha már itt tartunk, ha egy közönséges bőrkabát ribis, akkor mi lenne jobb?
a másik, hogy pl egy sport/deszkás cipővel miért ,,páwás a bőrkabát?
külsőre nem vagyok agyonsminkelve. Alapozó szemceruza, szempillaspirál. Van bőrkabátom, vasalom a hajam. fehér Bőrkabát:
felgoja a szelet, jól néz ki, jól áll, cuki a sapija, tetszik
vasalt haj: Mert összevissza áll a hajam ha nem csinálom meg, igénytelen hatású.
És képzeld el emellett kedves, vagyok és normális:)
Szerinted? Még ha elítéled is őket, te is az ilyen csajokat nézed meg. Mindenki a dekoratív csajokra hajt, akikkel lehet dicsekedni.
Én egy tök átlagos kinézetű lány vagyok, mondhatni egy szürke kisegér, mindig megértő vagyok és kedves, senkit nem beszélek ki a háta mögött, báris igyekszem, nem dicsekszem semmivel, még akkor sem, ha volna mivel, próbálok minél normálisabban viselkedni, mégsem kellek senkinek, mert nem vagyok szépségkirálynő.
Egyébként nem akarok szemétkedni, de nekem nagyon az az érzésem, hogy te titkon ilyen barátnőre vágysz, csak ezt valamiért nem akarod, nem mered felvállalni.
Lásd: Mindig arról beszélünk a legtöbbet, ami a legjobban hiányzik.
De mégegyszer mondom, nem szemétkedni akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!