Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Miért van köztetek...

Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy köztünk, srácok között sok a piás, selyemfiú stb, szóval ezt ne hozzátok fel.
2012. jún. 5. 19:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nem ok nélkül, a magunk örömére. XD

És a te véleményed abszolút irreleváns.

2012. jún. 8. 21:58
 22/34 A kérdező kommentje:
És miért jó, hogy úgy néztek ki, mint a ribancok? Mi örömet okoz?
2012. jún. 8. 22:04
 23/34 anonim ***** válasza:
Hogy magunknak tetszünk. Amiért ti tuskót meg b.zit csináltok magatokból.
2012. jún. 8. 22:07
 24/34 A kérdező kommentje:
Elég szar ízlésetek van.
2012. jún. 9. 00:29
 25/34 anonim ***** válasza:

Hát ehhez meg nem sok közötök van, de ha már itt tartunk, ha egy közönséges bőrkabát ribis, akkor mi lenne jobb?

a másik, hogy pl egy sport/deszkás cipővel miért ,,páwás a bőrkabát?

2012. jún. 9. 11:42
 26/34 anonim ***** válasza:

külsőre nem vagyok agyonsminkelve. Alapozó szemceruza, szempillaspirál. Van bőrkabátom, vasalom a hajam. fehér Bőrkabát:

felgoja a szelet, jól néz ki, jól áll, cuki a sapija, tetszik

vasalt haj: Mert összevissza áll a hajam ha nem csinálom meg, igénytelen hatású.

És képzeld el emellett kedves, vagyok és normális:)

2012. jún. 15. 20:52
 27/34 anonim ***** válasza:
még a végén kiderül hogy a páva pi.csa kinézetű csajok, kedvesek aranyosak normálisak
2012. jún. 15. 20:57
 28/34 anonim ***** válasza:
nem vagyok páwa. Vicces vagyok és normális. A legjobb barátaimért meghalnék. És nem szoktam kinn állni a sarkon sem:)
2012. jún. 15. 21:00
 29/34 anonim ***** válasza:

Szerinted? Még ha elítéled is őket, te is az ilyen csajokat nézed meg. Mindenki a dekoratív csajokra hajt, akikkel lehet dicsekedni.

Én egy tök átlagos kinézetű lány vagyok, mondhatni egy szürke kisegér, mindig megértő vagyok és kedves, senkit nem beszélek ki a háta mögött, báris igyekszem, nem dicsekszem semmivel, még akkor sem, ha volna mivel, próbálok minél normálisabban viselkedni, mégsem kellek senkinek, mert nem vagyok szépségkirálynő.

2012. jún. 15. 21:32
 30/34 anonim ***** válasza:

Egyébként nem akarok szemétkedni, de nekem nagyon az az érzésem, hogy te titkon ilyen barátnőre vágysz, csak ezt valamiért nem akarod, nem mered felvállalni.

Lásd: Mindig arról beszélünk a legtöbbet, ami a legjobban hiányzik.

De mégegyszer mondom, nem szemétkedni akarok...

2012. jún. 15. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!