Lányok! Miért van köztetek ennyi páwa, p*csa?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy köztünk, srácok között sok a piás, selyemfiú stb, szóval ezt ne hozzátok fel.2012. jún. 5. 19:39
1/34 anonim válasza:
Én nem vagyok az... nem minden csaj az, csak rossz helyen keresgélsz...
amugy azért mert a nagymenő pasik a p*csákra buknak.
2/34 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy minden csaj. De kb. minden második agyonsminkelt, vasalthajú, bőrkabátos "egyentini".
2012. jún. 5. 19:48
3/34 anonim válasza:
Rossz körben mozogsz... vannak kívülálló normális csajszik is.
4/34 A kérdező kommentje:
Sokat utazom hétvégenként, de olyan, mintha az egész ország egy diszkó lenne, ahol mindenki mutogatja magát, csak épp zene nincs.
2012. jún. 5. 19:53
5/34 anonim válasza:
Akkor menj könyvtárba, keress neten normális csajt.
6/34 anonim válasza:
.... bocsánat hogy nekem tetszik a bőrkabát ....
Rohadtul kiakaszt, hogy ennyire külső alapján döntenek az emberek, akár egy ruhadarab szerint. Őszintén? Az osztályban 32-en agyunk, ebből 2 agyonsminkelt buta liba, és a 18 fiúból 11 csőgatyás selyemfiú. Tudom, hogy direkt írtad, hogy ne hozzuk fel a srácokat, de ez egy tipikusan olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni egymásra mutogatás nélkül. Először próbáld megismerni az embereket, után döntsd el, hogy ez a lány csak egy újabb pi*csa-e.
Amúgy a páwát nem csak fiúkra mondják? :D
7/34 anonim válasza:
És hozzáteszem, hogy lehet, hogy amit te vasalt hajnak nézel, az csak simán be van szárítva. Nekem legalábbis teljesen egyenes a hajam, mindenki azt hiszi vasalom...
8/34 anonim válasza:
Mifelénk is elég ritka madár ez a faj :D Szerintem ők így akarnak kitűnni/ versengés/ kisebbségi komplexus/ a média agymosása/ félnek különbözni a tömegtől, miegymás.
9/34 anonim válasza:
Sztem meg igaza van a kérdezőnek. Nálunk is ilyen minden 2. fiatal. Nálunk az osztályban 25 lányból 20 ilyen volt :D
10/34 anonim válasza:
Tudod miért van ennyi p.csa csaj? :D Mert a "jól kinézű" homár gyerekeknek az ilyen csajok kellenek. És fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!