Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy szőrteleníthessek?
Sajnálom, hogy ilyen anyukád van:( Nem értem, hogy miért nem engedi?!
.....és mit csinálna akkor, ha figyelmen kívü hagynád, hogy ő mit akar, és leszőrteleníted magad?
Pontosan,ne kérj engedélyt! Vegyél borotvát,vagy ha össze tudsz gyűjteni kozmetikusra mégjobb és szedesd le vele! Akkor 1-2 hétig is csupasz marad és nem tud mit tenni!
Elég gáz amúgy a gondolkodása,nekem anno a Anya szólt hogy kezdjem el!
Miért kell ezt anyukáddal megbeszélni?? :) Én sem beszéltem meg vele, csak leszedtem magamtól kb 12 éves korom körül.. nem szólt semmit.
16/L
egyszer már leborotváltam a lábam de észrevette és kiverte a hepajt ráadásul szólt apámnak is aki meg még szenyóbb ilyen ügyekben és tudjátok milyen amikor a két szülő összefog a szegény gyerek ellen szóval szobafogságot, gép eltiltást stb. kaptam 3 hónapig ugyhogy ezt inkább kihagyom.
Inkább gyantáztatni szeretném mert az 3-4 hétig kitart de pénzt meg nem tudok összegyűjteni a szőrtelenítő krémekről mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!