Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyukámat?

Hogyan vegyem rá anyukámat?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy tetoválást,amit szerintem meg is engedne anyukám,csak azzal jön,hogy majd idős koromra megbánom,nem érti meg,hogy sokat jelent ez a dolog és nem azért csinálom mert megláttam az utcán és megtetszett,hanem jelentése van. Úgy érzem vagyok már olyan érett,hogy bele tudjak gondolni milyen lesz később.

Mit mondjak neki,hogy megértse és megengedje? Úgy szeretném ezt a tetoválást megcsináltatni,hogy nem azért engedi meg,mert könyörgök neki napok óta,hanem mert meg értette miért szeretném.

2010. okt. 5. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy? Milyen ábráról lenne szó? Édesapád? Először ezek fontos tényezők!!
2010. okt. 5. 19:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ez kimaradt,3 hónap és 17 leszek,egy Old School mintáról lenne szó (fecske+rózsa). Ha anyukám megengedi,akkor apám is igent mond rá.
2010. okt. 5. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

10 év múlva is lesz jelentése,vagy baromira fogod szégyelni??Mert úgy szokott lenni.

Szerintem várj egy évet,és ha akkor is jelentése lesz,majd akkor.

2010. okt. 5. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem köss vele kompromisszumot! Ha 1 év múlva is ennyire szeretnéd, akkor csináltasd meg! Ha ennyire fontos, akkor kibírsz egy évet, nem fogsz belehalni, és ha anyukád is látja, hogy egy éven keresztül foglalkoztatott, akkor biztos sokat jelent neked...

Mellesleg lehet hogy az egy év alatt vmi más ötleted is támad hozzá, vagy vmi fontos esemény( persze csak ha nem mondasz le róla) és akkor sokkal szebb munka lesz, amit egy életen át viselhetsz!

2010. okt. 5. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Húú azért már 17.. mondd el anyukádnak mit jelent számodra ez a tetoválás vagyis mi az oka! azért már 17 éves is vagy szülinapodra kérjed;) mondhatnád hogy a költségeket te állod csak a beleegyezésük kell! sok szerencsét :)
2010. okt. 5. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Te is matróz voltál a 30-as években??

2010. okt. 5. 20:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Mondta, is neki,hogy zsebpénzből kifizetem csak egy igent mondjon rá :) köszönöm a válaszokat!

Amúgy nem,nem voltam matróz. A fecske tényleg hozzájuk tartozik,de a jelentése annyi,hogy :család+szeretet :)

2010. okt. 5. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
mondd, hogy idős korodra amúgy is ronda lesz a bőröd, és nem fogod mindenkinek mutogatni, akkor meg mért ne? úgy fogod gondolni, hogy igen, ez akkor az életem része volt. amúgy hova kerülne a tetkó? ha ruhával eltakarható részre, akkor meg pláne.
2010. okt. 6. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam,hogy a tarkómtól indulna és kb mellig érne. Szóval ez szerintem nem nagy és még a hátamon is lenne,amit a póló eltakar :) Amúgy is úgy vagyok vele,hogy nekem tetszik,én szeretném és nem mutogatásból lenne felvarrva
2010. okt. 6. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Ha az én lányom lennél biztos vagyok benne hogy 16évesen pofon is vágnálak ha ilyet kérdeznél tőlem hogy lehet e tetkóm..

Gondolkozz már gyerek..Majd ha érett és felnőtt gondolkodású leszel akkor varrasd már agyon magadat..de hogy 16évesen..és majd amikor idős nagymama leszel akkor hogy fog mutatni a csinos ráncos hátadon ez a naagyon fasza felirat?

De persze azt csinálsz amit akarsz,de ha édesanyád lesz olyan felelőtlen hogy beleegyez akkor nagyon sajnállak hogy neked csak ilyen anya jutott.

Ja és nyugadtan lepontozhattok NEMÉRDEKEL! Csak elmondtam a véleményemet!

2010. okt. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!