Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyukámat?

Hogyan vegyem rá anyukámat?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy tetoválást,amit szerintem meg is engedne anyukám,csak azzal jön,hogy majd idős koromra megbánom,nem érti meg,hogy sokat jelent ez a dolog és nem azért csinálom mert megláttam az utcán és megtetszett,hanem jelentése van. Úgy érzem vagyok már olyan érett,hogy bele tudjak gondolni milyen lesz később.

Mit mondjak neki,hogy megértse és megengedje? Úgy szeretném ezt a tetoválást megcsináltatni,hogy nem azért engedi meg,mert könyörgök neki napok óta,hanem mert meg értette miért szeretném.

2010. okt. 5. 19:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Lesz*rom ha nem tetszik,de olyat te ne mondjál,hogy sajnálod milyen anya jutott nekem. Tudod úgyérzem jobb anyát nem is kaphattam volna és ez nem azért van mert megengedi ezt a dolgot vagy sem.

Nem fogok emiatt kiakadni,nem ismered anyukámat úgyhogy ezáltal nem értem miért mondtad ezt.

De azért köszi a választ:)

2010. okt. 7. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!