Hogy vegyem rá anyukámat arra, hogy kapjak egy kontaktlencsét?
Azt nem tudom hogy vedd rá talán ha megmutatnád a válaszokat.
Én 13 évesen kaptam. Amúgy nem veszélyes nem zavar.
sose tisztitom úgy ahogy elő van írva. azt folyadékot is csak hetente cserélem. És nem szoktam leváltani havonta, mert a négy hónap után is ugyan olyan jó. Nekem még eddig nem volt vele gondom.
Sok sikert!
szia!
az egynapos kontaklencse lenne számodra a legjobb.Azért mert reggel beteszed este pedig kiveszed és beledobod a kukába.Lágyabb mint a havis jobban szellőzik a szemed ,szinte nem is érzed hogy rajtad van,,sőt nem kell tisztítgatnod, ha akarod mondjuk otthon vagy, akkor meg nem fontos felvenned így még meg is marad néhány pár ,Egy dobozban tehát van egy hónapra elegendő.Nekem iylen volt és sokáig nem is romlott a szemem. Én nem is gondoltam hoyg legyen kontaktlencsém ,az orvos ajánlotta és anya simán beleegyezett. A szemüvegben az a hátrány hogy csak egy síkban tudsz nézni ,úgymond keretbe van zárva a szemed,ha lefelé nézel akkor a fejedet is kell mozgatnod. Lencsénél ilyen nincs.Szabadabb látóteret biztosít
Én most visszatértem a szemüvegre mert kaptam egy klassz keretet meg már nem sportolok de van lencsém is(Egynapos) ,,ha mondjuk megyek bulizni vagy sportolni akkor felrakom.
Szerintem mindennél fontosabb az egészség főleg ha szemről van szó.MOnd el a kontaktlencse előnyeit.
ÉS szerintem uyganugy te is meg tudod tanulni a viselését, az orvos megmutatja. HA nem akarod mindennap hordani akkor tényleg az egynapos a legmegfelelőbb számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!