Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá Anyukámat a...

Hogyan vegyem rá Anyukámat a füllyukasztásra?

Figyelt kérdés

Van mindkét fülemben 1-1 lyuk, de az egyikbe szeretnék mégegyet, kicsivel föntebb. Anya nem engedi, mert fél, hogy mit gondolnak majd a tanárok. Ebben teljesen igaza van, én sem szeretném ha lenéznének, rosszakat gondolnának rólam. Én úgy is belemennék a dologba, ha nem hordanék 2 fülbevalót az iskolában, de szerinte titokban úgyis fölvenném, nem bízik meg bennem.Ezt is megértem, előfordult már hasonló. :(

És az a másik, hogy nem műanyag vackokat raknék bele, hanem rendes ezüst fülbevalót, így az elfertőződés is ki van zárva.

14/L

2011. júl. 31. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak a két fülében összesen 6 lyuk van... Mégcsak 13,és mindenféle nagy műanyag f.st rak bele.... Mond meg anyudnak,hogy te nem fogod teleszúrkálni magadat és csak ezt az egyet,mellesleg nem vagy már olyan kicsi se. De amúgy ha szépen kéred,puszikat adsz neki akkor talán lehet befolyásolni (tapasztalat) :D

14L

2011. júl. 31. 21:49
 2/11 anonim válasza:
Nekem mindkét oldalon 3-3 lyuk van, és jobb oldalon a porcban is van. Református gimibe járok, és egyáltalán nem néznek rám furán. Egyrészt azért, mert ha kiengeded a hajad nem is fog látszani, másrészt pedig igényes fülbevalókat raknál bele. Anyukádnak is el lehet így mondani, ha még mindig nem engedi, akkor később se fogja.
2011. júl. 31. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Én tanár vagyok.Hidd el, ill. anyukád higgye el, hogy ez már nem számít különösebben-észre se veszik majd.Próbáld meggyőzni észérvekkel, akár úgy, hogy TÉNYLEG csak tanulmányi időn kívül hordod, amíg nem engedélyezi egész napra-hiszen ez nem olyan vészes kívánság-óóó, de rá tudnám anyudat dumálni :)))
2011. júl. 31. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 3. luk a füledbe nem a világ vége. 14 évesen meg teljesen rendben van. Hamarosan kimaradsz az általánosból és szerintem már azt a kort éljük, hogy szerencse, hogy csak egy 3. lukat akarsz a füledbe.

Nem tele akarod az arcod piercingeltetni, ami tök jó, anyukád ezzel az egy lukkal lehetne engedékeny.

Ha meg hosszú a hajad, akkor ha kiengeded nem is fog látszani.

2011. júl. 31. 22:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, továbbbi észérvekkel fogok próbálkozni.:)

És, tényleg, se tetoválásom, se feltűnő piercingem, se hupilila hajam sincs, nem is akarok. Ezt az egyet tényleg megengedhetné.

2011. júl. 31. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
én kiszúrtam magamnak, aztán mikor észrevette már nem vetette ki... :D
2011. aug. 1. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát, először is, én biztosan nem lyukasztanám otthon a fülemet, mert ha valamit elrontok akkor aztán lehet rohangálni az orvoshoz a fertőzéssel.

A másik pedig, hogy semmit sem csinálnék titokban, az kicsit olyan mintha átverném Anyut. :s

2011. aug. 1. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Helyes!Ne utólag kapj engedélyt!Esetleg mutasd meg neki ezt itt.A kérdésed és a válaszokat...hátha.a tanár :)
2011. aug. 2. 09:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Már mutattam neki, gondolkozott, és nem szólt semmi, ami nála jó jel! :)
2011. aug. 4. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy alakul a dolog.Megbízható, rendes lánynak tűnsz-manapság ritka már...

:)

2011. aug. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!