Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyukámat,...

Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy vegyen meg nekem egy cipőt?

Figyelt kérdés
Már mondtam neki hogy tetszik az a cipő,de őt nem érdekelte...Mit mondjak neki??
2009. szept. 23. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Érvelj azzal, hogy jó minőségű és akkor hosszabb ideig nem kell másikat vennie, és ami helyett szeretnéd az már nincs jó állapotban és szükséged van egy kényelmes cipőre. :D

én is ezt szoktam alkalmazni és az eredmény az, hogy több, mint 40 pár cipőm van :) sok sikert!

2009. szept. 23. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
attól függ, ha van jelenleg más újabb és hordható cipőd, és elvileg nincs rá szükséged, akkor lehet hogy nem fogja megvenni. gyűjts rá, vagy közelgő sznapra, névnapra kérd azt a cipőt, vagy próbálj vmi kompromisszumot kötni, h jobban fogsz tanulni, eljársz vmi szakkörre amire eddig nem akartál cserébe a cipőért, v egy darabig nem mész sehova el, h 'visszahozd' a cipő árát.
2009. szept. 23. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ígérj érte vmit cserébe. 1 hétig mosogatsz pl.

vagy hozz vmi jó jegyet a suliból, és mond h ezért most megvehetné a cipőt :D

2009. szept. 23. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
magadnak tanulsz ember, nem a szülőknek!az a dolga hogy tanuljon, kapjon jó jegyeket.
2009. szept. 23. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:

nem, nem az a dolga h jó jegyeket kapjon. az a dolga h tanuljon, igen, de az nemdolga 5ös legyen mindenből. és sok gyerek képes lenne rá, csak lusta, és ennyi idősen még nemlátja értelmét, ezért lehet néha ösztönözni őket vmivel.

őszintén, egy 13-14 évesenek szted mennyit jelent ez a mondat, hogy "magadnak tanulsz"? semennyit, mert nemszeretnek tanulni

2009. szept. 23. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
mennyibe kerül? nem lehet, hogy az ár miatt hajthatatlan?
2009. szept. 23. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

egy normálisabb 13-14 évesnek jelent valamit az, h "magadnak tanulsz". én pl értettem ezt annyi idősen is, és nem kellett állandóan b*szogatni, h tanuljak...

amúgy mennyibe kerül a cipő? az sem mindegy

2009. szept. 24. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:
6.000 ft-ba kerül
2009. okt. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!