Műkörömmel be lehet rakni a kontaktlencsét?
Szia! Én is régóta lencséztem, aztán csináltattam egy jó hegyes körmöt. Semmi baj nem volt a betételével, mivel ugyebár csak rá kell "cuppantani" a szemre a lencsét, nem kell belenyúlni a szembe. A kivétel kicsit nehézkesebb volt, mert nekem úgy mutatták, hogy a mutató és hüvelyk ujjammal kell kivenni, egyiket jobbról másikat balról indítani. (nemtom jól elmagyarázni). Na hát ez nem ment körmökkel.. először tisztára bepánikoltam, de utána rájöttem, hogyha nem az ujjbegyeimmel oldalról balról, jobbról indítok hanem az ujjaim középsőbb részével, úgy is kilehet venni, és nem sérül meg.
szóval nyugodtan csináltathatsz körmöket(karmokat):D
simán be lehet, kivenni macerásabb...
viszont ha jobban kifele hajlítod az ujjadat, és nem az ujjbegyed hegyével, hanem egy kicsit lejjebb fogod meg, és nem szemből nyúlsz a szemedhez, hanem egy kicsit alulról, akkor menni fog. remélem érted, nem sikerül jobban leírnom..:)
Én mindig az újjbegyre teszem a lencsét, nem annyira az újjam helyére, szóval simán be lehet tenni.
Kivenni sem gáz, az újjam begyével összecsiptetem, és már lent is van. Ettől nem kell félned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!