Lehet kontaktlencsét hordani csak szemszínváltoztatás céljából?
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy lehet. De van is értelme? Mi a jó abban?2011. szept. 18. 23:37
1/7 anonim válasza:
Lehet. Semmi másra nem jó, csak hogy más színű lesz a szemed. Hogy mi a jó abban? Na azt én se tudom.
2/7 anonim válasza:
Annyi az értelme, hogy más színű lesz a szemed.
3/7 anonim válasza:
miért, mi a jó sminkben, a hajfestésben, meg szivacsos melltartóban? mert egy színes kontaktlencse kb. ezekkel van egy súlyban.
de ezen kívül van még hajbeültetés, orr- szem- has- fenékplasztika, szilikonmellek, tetoválás, piercing stb.
ezeknek mi értelme?
4/7 anonim válasza:
Hát ha vki ezekért kidob ennyi pénzt...
5/7 anonim válasza:
Annyi értelme van, mint a hajfestésnek, az meg ma már teljesen természetesnek számít, ha valaki festi a haját. Érdekes, itt pár válaszból az jön le, hogy a színes kontaktlencséseket meg lenézitek. Nekem is volt színes kontaktlencsém, engem is lenéztek érte páran, nem értem, miért. De jót röhögtem rajtuk :D Mindig világoskék szemet akartam, sötétbarna van nekem, a kontaktlencse legalább arra a pár hétre megoldotta, amíg le nem járt. De állandóan nem hordanám, azért ahhoz elég drága.
6/7 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak macerás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!