Mit csináljak a szemöldökömmel?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az egyik szemöldökömnél nagyon hosszúak a szőrszálak, és ha meg igazítom akkor is mindig lehajlik, pedig nincs nagy, bozontos szemöldököm. Ma kitaláltam, hogy levágom ollóval, viszont belevágtam és középen hiányzik egy csíkban. Meg valamiért nem is nőtt rendesen soha, és van ahol egyáltalán nincs szemöldököm ahol kéne. Mit lehet vele csinálni???? Minden reggel nem lennék képes megrajzolni, meg nekem az olyan természetellenes, a tetoválás még inkább. Meg a tetoválásról sok rosszat is hallottam és láttam.... Mit tegyek? :( :( Szép szemöldököt akarok.
20/L
2012. jún. 4. 19:47
1/2 anonim válasza:
Esetleg elmehetnél egy kozmetikushoz, ő tudna jó tanácsokat adni.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!