Mit csináljak a szemöldökömmel? SOS! Anyukám nem engedi, hogy bármit is csináljak vele
Az a helyzet,hogy 14 éves lány vagyok és a legtöbb 14 éves barátnőm már szedi a szemöldökét vagy kozmetikussal szedeti ki. Én is ki szeretném szedni/szedetni,de anyukám nem engedi meg -.-"
Azt mondja túl "kicsi" vagyok még hozzá és bírjam ki 18 éves koromig... Ez szerintem nevetséges.
Nagyon zavar,hogy vastag a szemöldököm!! (Szerencsére legalább nem ér össze) 2-3 ember már mondta,hogy jó lenne,ha kiszedném.
Szerintem: 1., ha már megcsináltad, sokat nem tehet ellene anyukád, bár, ha netán indulatos típus, akkor kaphatsz érte egy anyai taslit.
Másrészt szerintem, ha úgy csinálod, hogy fokozatosan kiszedsz néhány szálat, mondjuk tényleg csak 2-3 naponta pár szálat és ezen kívül csak a visszanövő rövid szálakat, észre sem fogja venni. Mindig lesz ideje hozzászokni az apró, szinte észrevehetetlen változáshoz.
Persze azt nem javaslom, hogy ceruzanyom vékonyságú szemöldökről álmodozz, mert az egyrészt ocsmány, másrészt lehetetlen úgy megcsinálni, hogy ne vegye észre.
Valamiféle szolid igazítás nem hinném, hogy nagyon megviselné anyukádat. Ehhez viszont türelem kell és kis ügyesség.
énis amikor kiszedtem mindig egyre vékonyabra szedtem és igy csak 1 év után látta meg kb.. kicsit ordibált aztán következöre mondom adja oda a szemöldökiszedöt és odaadta szal azota engedi :D
16L
Ha nekem lenne egy 14 éves lányom, segítenék neki szépülni. pukkadjanak meg a többiek ! :D
De fiam van...
16.01 !
Te is ezt tetted otthon ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!