Mit csináljak a szemöldökömmel, hogy ne legyen hullámos?
Figyelt kérdés
Nem ez életem legnagyobb gondja, de mégis zavar, hogy másnak normális a szemöldöke, nekem meg valami miatt behullámosodnak a szálak. Gondolom az lehet az oka, hogy 1-1 szál elég hosszú, de ha visszább vágnám, akkor meg idiótán nézne ki.
Hogy kerüljem el a hullámosodást?
2009. szept. 14. 23:46
1/8 anonim válasza:
uhh tudom milyen idegesítő:S:D de nekem általában egy arcmosástól visszaáll a "rend"..:D
2/8 A kérdező kommentje:
Attól nekem is kb. fél órára. De hát nem moshatok fél óránként arcot.
2009. szept. 14. 23:51
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy a hajam egyenes szálú. (ha számít valamit a kérdés szempontjából)
2009. szept. 14. 23:52
4/8 anonim válasza:
szia,
a hosszabb szálakat vagy kiszedegeted
vagy kozmetikussal rendszeresen levágatod
5/8 anonim válasza:
Használj szemöldökápoló zselét. Azzal ha átfésülöd, akkor egész sokáig rendezett marad.
6/8 anonim válasza:
Sztem ne vágasd a szemöldököd, mert egy idő után megerősödik, mint a haj a sok vágástól. Kozmetikus, hidd el rendberakja!!
7/8 anonim válasza:
Ha van szemöldökfésűd (valami olcsó fogkefe is megteszi) arra fújj hajlakkot és azzal fésüld át a szemöldököd, formázni is tudod és nem egyenes lesz. :)
8/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. először nem lesz hullámost akartam írni, aztán egyenest. így jött össze a nem egyenes. bocsi.
írj, ha kipróbáltad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!