Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Kócos, néhol hullámos...

Fiuk! Kócos, néhol hullámos vadócosabb haj? Vagy egyenes, selymes, sima, haj?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a vonzóbb?
2011. okt. 1. 17:37
 1/6 anonim válasza:
100%
uristen :DDDDD a sulimbol mindenkinek szar sima semmilyen haja vann és az iskola legjobb csajának va egyedül ilyen kócos dús haja, nemtudom h mit csinál vele de nagyon nagyon jól néz ki, szóval ha van időd jól megycsinálni reggelente akk kócos
2011. okt. 1. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem fiú vagyok, de az előző válasz tetszett... XD

Én a magam részéről az ilyen hajat úgy csinálom, hogy semmit nem csinálok vele. XD Megmosom. Kész. :D

Ismerősi körömben meg van aki a belőtt vasalt hajat bírja, van aki a lazát, talán többen buknak a lazaságra, de ez lehet azért van, mert elég egy stílusúak a srácaim. :D Szóval nem KSH statisztika.

2011. okt. 1. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, igen, az én sulimban is minden lánynak ez a hiperszuper bársony haja van. Én is szoktam néha vasalni de van hogy én se csinálok vele semmit, hanem hagyom kócosan.. Bár olyankor mindig összekevernek lizzel (liz vagyok című sorozat.. nem tudom hogy ismeritek-e xD) mert olyankor pont ugyan olyan a hajam..:D Van hogy hajmosás után még nedves hajjal megyek aludni és reggelre hullámos, kócos lesz...:D Csak hát sose tudom eldönteni, hogy vasaljam? Ne vasaljam? Melyik a jobb? Bár ha kócos vagyok akkor érzem magam önmagamnak...:D
2011. okt. 1. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hmm hmm nem tudom, mostanában vagyis mondjuk úgy 5-6 évvel ezelőtt bejött az egyenes haj a divatba. mindenki törte magát az egyenes hajért. nekem göndör, szétálló, kócos, száraz, szalmaszénekazal hajam van, és általába megnézik az utcán mert ilyen haja nincs sok embernek..

a mai divat ígyis úgyis akülönlegességen alapszik, szóval lénygtelen hogy milyen:

"OLYAN AMI MÁSNAK NINCS"

ha mindenkinek akörnyezetből göndör haja van, neked legyen egyenes! :P

2011. okt. 1. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor nekem marad a kócos haj..:D mivel mindenkinek körülötte egyenes selyem haja van...:D:D
2011. okt. 2. 10:44
 6/6 mus musculus ***** válasza:
Na, nekem is amolyan kócos hajam van, meg-megjegyezgetik sokszor, talán gyakrabban is a kelleténél. A divat nem nekem kedvez, ez van, minden évben találnak valami kivetnivalót a hajamban. Tavaly az volt a baj, hogy nem elég egyenes, idén meg hogy túl egyenes.:D Én már magasról teszek rá, olyanra formálom, amilyen az én ízlésvilágomnak megfelel, más nem számít. Te is tegyél így.
2011. okt. 31. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!