Mit lehet kezdeni ilyen hullámos hajjal?
Figyelt kérdés
Vállig érő hajam van, és hullámos. DE úgy hullámos, hogy van benne összesen két nagy hullám: az egyik a fejem tetejétől kb a fülemig tart és kifele "kanyarodik" (nem tudom másképp mondani) a másik meg a fülemtől a hajam végéig tart és befele kanyarodik. NAGYON BÉNA!! :((( És kivasalhatom meg minden, fél óra múlva ugyanolyan lesz :( Mit lehetne kezdeni vele?? Esetleg hajlakk segítene hogy tartósabb legyen? Vagy milyen frizura lenne jó hozzá?2011. júl. 28. 10:41
1/6 anonim válasza:
szerintem ha megnöveszted, ezek a hullámok is majd szépen sorba állnak, és nem lesznek ennyire "bénák" :)
2/6 ava87 válasza:
Amikor kb. vállig ért a hajam, az enyém is kb. ilyen volt. Azóta már jól megnőtt, és szeretem benne a hullámokat, sőt, néha még direkt be is hullámosítom jobban. De ha nem, csak egyszerűen megmosom, és hagyom magától megszáradni, akkor is van benne egy kis hullám, ami nagyon jól néz ki szerintem.
3/6 hot_kiss válasza:
Vannak most már hajegyenesítő samponok. Hogy mennyit használ nem tudom, de egy próbát megér.
4/6 A kérdező kommentje:
a hajegyenesítő samponok nem érnek semmit, próbáltam. és volt hosszú hajam is de csak mégszörnyűbb volt. :(( szóval semmi remény? :(( ha levágom teljesen rövidre szerintetek jó lesz? vagy mondom, hajlakk?? ér valamit??
2011. júl. 28. 20:20
5/6 ava87 válasza:
Hát én nem tudhatom, hogy állna neked a rövid haj :) Próbáld ki :) Nagyon nőies rövid frizurák is vannak, ki kell próbálni.
6/6 A kérdező kommentje:
és akkor ha teljesen rövid, akkor ugye sehogy sem tud behullámosodni? :D
2011. júl. 28. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!