Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni ilyen...

Mit lehet kezdeni ilyen hullámos hajjal?

Figyelt kérdés
Vállig érő hajam van, és hullámos. DE úgy hullámos, hogy van benne összesen két nagy hullám: az egyik a fejem tetejétől kb a fülemig tart és kifele "kanyarodik" (nem tudom másképp mondani) a másik meg a fülemtől a hajam végéig tart és befele kanyarodik. NAGYON BÉNA!! :((( És kivasalhatom meg minden, fél óra múlva ugyanolyan lesz :( Mit lehetne kezdeni vele?? Esetleg hajlakk segítene hogy tartósabb legyen? Vagy milyen frizura lenne jó hozzá?
2011. júl. 28. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha megnöveszted, ezek a hullámok is majd szépen sorba állnak, és nem lesznek ennyire "bénák" :)
2011. júl. 28. 10:46
 2/6 ava87 ***** válasza:
100%
Amikor kb. vállig ért a hajam, az enyém is kb. ilyen volt. Azóta már jól megnőtt, és szeretem benne a hullámokat, sőt, néha még direkt be is hullámosítom jobban. De ha nem, csak egyszerűen megmosom, és hagyom magától megszáradni, akkor is van benne egy kis hullám, ami nagyon jól néz ki szerintem.
2011. júl. 28. 10:57
 3/6 hot_kiss ***** válasza:
100%
Vannak most már hajegyenesítő samponok. Hogy mennyit használ nem tudom, de egy próbát megér.
2011. júl. 28. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
a hajegyenesítő samponok nem érnek semmit, próbáltam. és volt hosszú hajam is de csak mégszörnyűbb volt. :(( szóval semmi remény? :(( ha levágom teljesen rövidre szerintetek jó lesz? vagy mondom, hajlakk?? ér valamit??
2011. júl. 28. 20:20
 5/6 ava87 ***** válasza:
Hát én nem tudhatom, hogy állna neked a rövid haj :) Próbáld ki :) Nagyon nőies rövid frizurák is vannak, ki kell próbálni.
2011. júl. 28. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
és akkor ha teljesen rövid, akkor ugye sehogy sem tud behullámosodni? :D
2011. júl. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!