Mit csináljak a szemöldökömmel? /fiú/
Figyelt kérdés
Volt, hogy ívesen kicsit kiszedtem, és most úgy ahogy visszanőtt. De ez így nem jó :D
2010. szept. 18. 15:15
1/12 anonim válasza:
Kívül szedd ki kicsit és alul és felül (csak néhány szálat, amik a leginkább kilógnak), belül jó. De ne nagyon, mert egy pasinak okés ez a szemöldök is. De hát ha nem tetszik, akkor picit szedd meg. De ne ess túlzásba!
2/12 anonim válasza:
Ne szedegessed már a szemöldöködet te.:D Fiú vagy jó ez így.:) Hagyjad, mert csak erősebben fog visszanőni.:) Nem csúnya így.
4/12 anonim válasza:
minek akarod kiszedegetni? homokos vagy?;)
5/12 anonim válasza:
Ahhoz hagyni kell, hogy sűrűsödjön. Ha idősebb leszel, lehet, hogy lesz ilyesmi. De lehet, hogy ennek a fickónak is megerősítették szemceruzával. :S Nem hiszem, hogy ilyen életbevágóan fontos, hogy milyen formájú egy fiú szemöldöke.
6/12 anonim válasza:
Szerintem jó szemöldököd van.- hagyd úgy ;)
7/12 anonim válasza:
Szerintem ha annyira szedni akarod, akkor csak alulról szedd ki azt a pár nem oda illő szálat. De amúgy nem tudom mi bajod a szemöldököddel, nekem tetszik.
8/12 anonim válasza:
mejn el kozmetikushoz.sok lány még vonzónak istalálja,ha egy srác odafigyel a kinézetére.de ne vidd túlzásba:D
9/12 anonim válasza:
ilyen szemöldököd nem lesz, mert túl ritka a tiéd ehhez, nézd meg ennek a srácnak milyen sűrű..
egyébként se szedegesd, ne buzulj be:(
10/12 anonim válasza:
miért bu.zi rögtön az aki törődik a külsejével?? istenem....
barátomnak is pont ilyen típusú a szemöldöke, hogy nem elég sűrű. ezen úgy tudsz javítani, hogy alulról kiszeded a kis szálakat (képen a bal alsó részen) és egy határozottabb formát alakítasz ki.. és így sűrűbbnek hat majd.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!