Mi a véleményetek erről a fenékről + combról? (KÉPPEL! )
Én teljesen elégedetlen vagyok vele a rajta lévő narancsbőr és a fenekem alatt lévő hájréteg miatt. Nagyon nagynak találom, a ti véleményeteket szeretném kérni, mert nem merek fürdőruhában mutatkozni sehol 17 éves létemre. Ha gáz, hogyan lehetne rajta dolgozni, javítani? Mik a legjobb gyakorlatok, kezelések?
Előre is köszönöm,
Kitti
Mi a bajod vele?????
Sok csaj összetenné a két kezét, de még a két fülét is, ha ilyen lenne.... :-D
Szia !
Az , hogy valaki soványka az még nem jelent jó alakot.
Lényeg a szövetek a bőr állapota az alak,a test a szervezet egészsége és nem a kilók.
Az állandó sporttal csak jót teszel lelkileg és testileg is magaddal.
Én most vagyok 45-éves és a strandon van olyan lányka aki elsírná magát mellettem.
Azt hogy jól érzem magam most a bőrömben annak köszönhetem,hogy fiatalon tettem érte.
Nem kell semmit versenyszerűen,tökéletesen csinálnod ,csak érezd benne jól magad.
Amúgy minden rendben van veled, no para !
Élvezd a fiatalságodat,no cigi,alkohol,drogok.
Vigyázz magadra és kívánom legyen nagyon sikeres,boldog életed !!!
Ne hülyéskedj, az ilyen feneket simán megnézzük strandon és nem azért mert csúnya:D Nem azt mondom hogy tökéletes, de semmi szégyellni való rajta:)
19f
Nincs ezzel semmi baj, ha jól emlékszem, már feltetted egyszer ezt a kérdést.
A sport sosem árt, kicsit feszesíts, mozogj, legyél sokat a levegőn, de ez simán vállalható, csinos, átlagos női alsótest!
Jól nézel ki.
De ha feszesebb bőrt/kevesebb zsírt akarsz, járj el futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!