Mit gondoltok erről a combról, fenékről? (Képpel! )
Figyelt kérdés
IMG_9401_www.kepfeltoltes.. [link]
IMG_9404_www.kepfeltoltes.. Én teljesen elégedetlen vagyok vele a rajta lévő narancsbőr
és a fenekem alatt lévő hájréteg miatt. Nagyon nagynak
találom, a ti véleményeteket szeretném kérni, mert nem
merek fürdőruhában mutatkozni sehol 17 éves létemre. Ha
gáz, hogyan lehetne rajta dolgozni, javítani? Mik a legjobb
gyakorlatok, kezelések? Előre is köszönöm,
Kitti
2012. jún. 3. 13:20
2/7 anonim válasza:
nemlatom a kepet,toltsd fel a www.imgur.com -ra
5/7 anonim válasza:
Képet sajnos nem látom.
Ezen az oldalon vannak tornák. Kérhetsz edzéstervet is ingyen.
Hatásosak a tornák, kb. 2-3 hónapja tornázom ezekre a videókra és már látszik az eredmény.
Azért Te is jókor akarsz változtatni az alakodon, itt a nyár... Hamarabb kellett volna elkezdened :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem szexi, jól néz ki! Igaz, én lány vagyok, de tényleg így gondolom. Azért tűnik nagynak, mert a lábaid vékonyak, de szerintem ez pont jó párosítás, vékony, hosszú lábak, formás fenék. Tornával nem fogsz rontani rajta, de nyugodtan menj ki strandra, mert jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!