Mit gondoltok ennek a lánynak a kinézetéről? Szép?
2012. jún. 2. 11:53
3/16 anonim válasza:
átlagos arc, nem túl szép orr és klasszikus tucat kinézet. Nem dobtam tőle hátast. Mondjuk ha nem lenne narancssárga és szétsütve a haja akkor 6/10.
4/16 anonim válasza:
Messziről egész szép (2.kép), de közelről nem tetszik (1.kép). A szeme a szája, meg a szemöldöke nekem nem szép, meg az sem h sötét a bőre a haja meg kb fehér.
21 L
5/16 anonim válasza:
Szerintem szép lány, de nagyon az a plázacicás kinézete van ami nekem egyáltalán nem jön be. Lehet hogy nem az lehet hogy tök normális intelligens kiscsaj. De így képről nem ítélek meg senkit nagyon.
6/16 anonim válasza:
Jó csaj,az utolsó képen nem annyira jó,de általánosságban véve szép.Azért szépnek tudom mondani. 34.f.
7/16 anonim válasza:
Eléggé plázacicás a kinézete. Ha a haja nem lenne már lassan fehér, és nem lenne szétvasalva, a bőre nem lenne szétszolizva, még talán...
8/16 anonim válasza:
Van benne valami, ami nagyon taszít.
9/16 anonim válasza:
Nekem ez nem szép, tipikus hidrogénszőke tucatcsaj
10/16 anonim válasza:
Hát nekem pont hogy az utolsó kép jön be nagyon, azok nagyon vadítóak szerintem. Az első kettőnél talán kicsit sok volt a szoli, meg ott arcra is máshogy néz ki. Úgyhogy nem tudom, de szerintem nagyon jól néz ki összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!