Miért szúrja az emberek szemét az, hogy szeretem, hogy vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Rengeteget eszem,mégis nagyon vékony vagyok. Mellette sportlok is,már 6 ébe balettozok,soha semilyen diétába nem ekdztem bele,ilyen alkat vagyok. 170 cm/49-50 kg. Mindig mondogatják,hogy mennyire vékony vagyok,meg jesszus,úrsiten.... stb :D Én meg erre mondom,hogy engem nem zavar,szeretem az alakom. Ilyenkor bezzeg elképednek,hogy milyen beképzelt vagyok,hogy lehet ezt szeretni,nem-e vagyok anorexiás,bulémiás... stb Most miért baj ez,hogy elfogadom magam,és nem sopánkodok?2012. máj. 22. 18:28
11/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy túl vékony. Én 180 cm vagyok és 60 kg, vagyis arányainkban pont egyezünk. Néha én túl dagadtnak is látom magam, bár ez már az egyéni hülyeségem.. Mindenesetre nagyon vigyázok, hogy 60 fölé ne menjek. Nagyon jó dolog, hogy szép csinos vagy, viszont tényleg ügyelj rá, hogy ez ne menjen át arcoskodásba, mert az nagyon irritáló.
12/12 anonim válasza:
Én meg szeretek nagydarab lenni, engem is hülyének néznek. :D
Bár tudom, hogy túl sok van rajtam, de teszek ellene, kb. 60-70 kiló szeretnék lenni, majd meglátom melyik tetszik méretben.
Ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!