Melyek azok a növekedési hormonok amiktől lehet nőni? A SUPER GROWTH és a szteroidok azok hatásosak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 23:28
11/18 A kérdező kommentje:
Ne legyetek már ennyire pesszimisták!!Nem tudom, h mért kell erről lebeszélni, meg h úgyse lehet nőni, meg stb. Am 19 éves vagyok.Mi a véleményetek erről?? [link]
2012. máj. 24. 15:09
12/18 anonim válasza:
Már elmondtam a véleményem. Ha nem ragaszkodsz az életedhez mit tudok veled kezdeni? Még amit javasolni tudok, hogy menj el az anatómia múzeumba a SOTE-n, van ott egy akromegáliás koponya. Ha az nem győz meg, hogy írtó nagy hülyeség amit csinálni akarsz, akkor semmi...
13/18 anonim válasza:
Elöször is a nyúltó gyakorlatoktol semmilyen bajod sem lesz az tuti....a növekedési hormon már problémásabb,tényleg jól meg kell gondolni h hogyan és mennyit szedsz...pl. azthiszem ezt is kúraszerűen kell szedni hogy a szervezetednek legyen ideje visszarensezni a hormonháztartásod. Mert nem az a veszélyes h akromegáliás leszel hiszen ahoz sok idő kell és te addigra már simán leàlsz az első tünetek láttán(pl méred az orrod,füled,àllad és ha hirtelen nőnikezd akkor még leálhatsz úgy h azt mások még nem veszik észre) a nagyobb baj h ha nem hagysz kellő szűneteket vagy daganat alakul ki az agyalapi mirigyedben mert akkor utána nem áll vissza a hormonszinted és akkor tényleg mehetsz nézegetni magad a SOTE-re !!!
14/18 mufflon válasza:
na figyelj nyugodtan csinálj növi kúrát ha van fél milliód egy kúrára 19évesen szerintem még anyuciék tartanak el ők meg nem fognak azért felvenni hitelt mert a tudatlan kisfiúk 10 centit akar nőni mert törpének érzi magát 170centi felett :D
15/18 A kérdező kommentje:
Mért kéne félmillió??ezt nem vágom!!
2012. máj. 29. 16:53
16/18 mufflon válasza:
nem vágod ?ebből is látszik nem tudsz semmit róla és nem is ecsetelném tovább a dolgokat nézz utánna hogy miért fél millió egy növi kúra meg ha olcsó lenne minden hülye azt tolná a super growth meg egy kamu termék valami természetes és nem külsőleg bevitt hormon vagy valami baromság :)
17/18 anonim válasza:
"Mi a véleményetek erről?? [link]
Egy nagy kamu, emberszervezetölő, sz*r mint a többi ilyen b*z - b*z
18/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mi az a növekedési kúra??Hogy zajlik és mi kerül benne 500ezerbe??
2012. máj. 30. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!