Melyek azok a növekedési hormonok amiktől lehet nőni? A SUPER GROWTH és a szteroidok azok hatásosak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 23:28
2/18 A kérdező kommentje:
Mert?nem hiszuem el, h nincs olyan szer, amivel tudnám növelni a magasságom...
2012. máj. 21. 23:32
3/18 anonim válasza:
Drága fiam, növekedési hormont csak törpenövésű emberek kaphatnak, azt is szigorúan szakorvosi felügyelet mellett, mert beláthatatlan következményekkel járhatnak ezek a kezelések. A hormonrendszer feladata a fenntartás, ergó ha belepiszkálsz egy jól működő rendszerbe csak azt fogod elérni, hogy tönkreteszed, és ha egy valamivel gond van, akkor mindennel gondod lesz emiatt... Persze tudom, hogy az ilyen nagy eszűeknek mint te beszélhet az ember jószándékkal, nem hisznek úgy sem, hogy jó eséllyel nyírhatod ki akár magad így...
4/18 anonim válasza:
Igen, a szteroidok és a hormonok is nagyon durvák. Az egyik barátnőm rákos volt, ezért kellett szteroidokat szednie, de teljesen kikészítette, a min. mellékhatás a depresszió és a hízás, ezen kívül egyéb egészségügyi problémák, pedig ő szigorú orvosi felügyelet mellett szedte. A hormonok pedig még nagyobb bajokat okozhatnak. Ha van rá kereted, akkor konzultáj egy endokrinológussal, hogy esetleg mit lehetne kezdeni a te helyzeteddel, de orvosi felügyelet nélkül semmi ilyenbe se kezdj bele, mert nem lesz jó vége. Amúgy hány cm vagy, és mekkora szeretnél lenni?
5/18 A kérdező kommentje:
174,szal kb 10 centit akarok nőni!
2012. máj. 22. 14:54
6/18 mufflon válasza:
én meg milliomos akarok lenni :) nem fogsz 10centit nőni semmitől max a belsőszerveid nőnek vagy ha daganatod van valahol azt is növeli !sok sikert!
7/18 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, nagyon nagy hülyeség!!már tudományosan is alátámasztották, h lehet!!
2012. máj. 23. 14:37
8/18 mufflon válasza:
ha ennyire okosnak hiszed magad akkor minek kérdezed hogy lehet e nőni tőle ,ha már alátámasztották ????:D
9/18 mufflon válasza:
meg minek akarsz nőni ? 174centi elég neked én 190centi vagyok és mivel jobb ????semmivel
10/18 anonim válasza:
Alapból, az emberek 20 éves korukig nőhetnek, azt sem tudjuk mennyi idős vagy, és milyen magasak a szüleid, lehet meglesz az a 10 cm magadtól is, ha mondjuk 14 éves vagy, ami az intelligencia szintedet alátámasztaná legalább. Idősebb korodban meg aztán szedheted a növekedési hormont, magasabb nem leszel semmivel sem...
De amúgy teszek rá mit csinálsz, de nem mondhatod, hogy nem tájékoztattak előre. Van ám legális módja is a növésnek, eltörik a lábad, és nyújtanak, lehet így nyerni pár cm-t. Ha ez a legális, akkor szerinted miért óvnak annyira a növekedési hormonoktól?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!