Lehetséges, hogy nem volt növekedési ugrásunk?
Figyelt kérdés
4 hónapos a lányom, eddig egyetlen növekedési ugrást sem vettem észre nála, pedig nagyon tartottam tőlük. Egyenletesen hízik, nem túlságosan, igaz, 4 kilósan született. Van ilyen, hogy észrevétlen a növekedési ugrás? Vagy nincs is?2012. máj. 17. 14:23
1/3 anonim válasza:
Nem minden babánál lehet észrevenni. A fiamnál a 6 hetes volt nagyon látványos, a lányomnak volt 3hetesen is, és ennyi. A 3 hónapostól féltem nagyon, egyiknél sem vettem észre.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem minden babánál észrevehető.Én soha nem tapasztaltam ilyet,pedig van hogy 1 hónapban 1,5 kg is hízik :) 4hónapos korára megduplázta a születési súlyát (4 kg)
3/3 Avery válasza:
A 6 hetest nem észleltem :) Most volt 6 hónapos, na most 2óránként evett, sőt, zabált.
Nem mindig lehet észrevnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!