Ez igaz? A haj megszokta, hogy egy irányba fekszik és azt veszi fel növekedési iránynak. Ha ellenkező irányba választod elferdül a haj töve és azzal, hogy másik irányba döntöd a hajtövet a fejbőrödön lévő kis lyukakat tágítod amin kijön a haj.
nekem mindig egy oldalon van elválasztva
múltkor akartam a másik oldalon, de a hajam már túl megszokta és nem akart megállni úgy sajnos
én azt hallottam, hogy jó a hajnak ha cserélgeted a választékod, mert a lelapult hajak kicsit felfrissülnek
addig igaz,hogy megszokja azt az irányt,és arra fele fog természetesen nőni,de ha átteszed a másik oldalra nem fog kihullani.milyen hülyeség.
nekem is nagyon sokáig a jobb oldalra volt elválasztva és már arra nő,ha átteszem a bal oldalra akkor "púpos" lesz a hajam,de nem hullik.most egy ideje próbálom hátra irányítani,hogy bármerre tudjam rakosgatni anélkül hogy "púposodna".
Oh köszke!:)
Most már teljesen megnyugtattatok!:D
Szerintem ez hülyeség. Én is szoktam váltogatni, egyszer itt, egyszer ott... Így nem lesz lapult a hajad.:D Nem fog kihullani, nyugi.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!