Mi van ha nem veszem észre a növekedési ugrást?
Figyelt kérdés
Nem fog megfelelően fejlődni a babám? Másként nem lesz elég tejem, csak ha gyakran mellre teszem? A 6 hetest észrevettem, de most nemrég nagyot nőtt a lányom és nem hízott. Viszont nem evett gyakrabban. Akkor most már megvolt a 3 hónapos vagy még számítsak rá?2011. okt. 2. 14:13
1/2 anonim válasza:
A növekedési ugrást nem kell ennyire figyelni. Akkor etesd, amikor éhes. Mellette mindig ürítsd ki a melledet, ne maradjon benne tej. Igyál sok folyadékot, alkoholmentes sört, laktoherb teát. Ezzel serkented a tej mennyiségét.
Attól, mert esetlegesen nem észleled, nem figyeled a növekedési ugrást ugyanolyan megfelelően fog fejlődni, ezen ne stresszelj.
2/2 anonim válasza:
Szia!
A 6 hetes és 6 hónapos urást én észrevettem, de a 3 hónapost én sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!