Hogyan legyek menö? Gyorsan kellene
Úristen. Menő akarsz lenni?
1. műköröm
2. vasald ki a hajad
3. vegyél barnítókrémet
4. magassarkú
5. cicanaci
6. haspóló
7. köldökpc
8. kacsacsőrű kép fbre
9. minden második szavad káromkodás legyen
Sok sikert :D
Szerintem a 4. válaszolónak nincs igaza.
Ha valaki a legmenőbb szeretne lenni, akkor nem ribancnak kell feltünnie, hanem talpraesettnek és stílusosnak. Olyannak, aki egyfajta példakép a többiek számára. Az egyediség a fontos.
Szerintem vagy minden ember egyedi(mert tök másképp reagálunk különböző szituációkra és nincs két egyforma ember),vagy pedig nem létezik az egyediség,nem lehet megvalósítani(mert lehet,hogy ugyanott veszitek a márkás cuccokat,vagyis szerintem ha van egy menő ruhadarab és te felveszed,akkor lesz az a másik osztályba lévő embernek is,és akkor hopp,már nem vagy egyedi..)
Az egyediség az ember természetében mutatkozik meg.Ezen az oldalon is van az értékelési lehetőség.Szerintem ez nem hülyeség,de csak a magad szempontjából tudsz értékelni.Például én voltam úgy,hogy olvastam egy kérdést és az erre a kérdésre adott válaszok között egyetlen volt a 100%-os válasz..na azt a választ sosem értem meg,hogy miért értékelték 100%-osra,mert szerintem egyáltalán nem hasznos az a válasz:semmit sem mondott,csak amit az ember átlagban tud..
Menőnek pedig valóban születni kell.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!