Sós kávé? Hogyan legyek lázas gyorsan?
Az a helyzet, megmondom őszintén, hogy csak hétfőn, kedden 5 dogát írunk, és a hétfő 2-re nincs kedvem bemenni! meg ha lázas lennék tudnék tanulni a többire!
Írnátok nekem néhány trükköt amivel lázas lehetnék?
előre is köszönöm!
"meg ha lázas lennék tudnék tanulni a többire!"
na ja
egészségesen nem voltál képes a hétvégén felkészülni 2 dolgozatra, de majd láz és hasmenés közepette tanulsz háromra...
A Hold meg sajtból van.
Amúgy, ez a sós kávé ötlet nagyon régi trükk. Sokan vitáznak, hogy most akkor hat-e, vagy sem. Ez inkább immunrendszertől függ, mint attól, hogy lázas vagy-e alapból.
De amúgy ne csinálj ilyet, én már akartam így dogát elkerülni... szép vége lett, olyan tüneteket produkáltam, hogy még az orvos se tudta, hogy mi lehet a bajom. Mehettem, vérvételre meg ilyen kedves kis cuccokra.. De másnap kiderült, hogy nem volt aznap iskola mikor én kávéztam egyet...
Szóval inkább készíts "trutyit":Tej, kefir, kóla és szilva. Aztán küld le, meglesz a hatása... Vagy szimplán szimulálj, de a legjobb ha tanulsz. Előbb-utóbb úgy is kérdezni fogják a tanárok az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!