Hogyan legyek lázas gyorsan még holnapra?
Figyelt kérdés
Hatásos válaszokat kérek és nem azt hogy beteg vagy. Gyorsan kell. Kérlek válaszoljatok. Kell egy kis láz.2011. máj. 31. 17:32
1/17 anonim válasza:
Reggel a kávédba tegyél sót. Mondjuk 1,5;2 órával előtte idd meg, mielőtt be akarsz lázasodni. :) Tuti módszer, én is ezt csináltam sulis koromban.
2/17 anonim válasza:
Asszem ha krétát eszel annak is van valami hasonló hatása. Ha jól dereng...más kérdés, hogy jól hazavágod magad vele :S
Vagy délbe ülj atűző napon meleg cuccba sapi és folyadék nélkül, tuti napszúrást kapsz, az pedig lázzal is jár (meg rosszul léttel)
Miért akarsz lázas lenni?
Ha csak a lázmérőt akarod felturbózni azt egy kis dörzsöléssel is megteheted!
3/17 sine.lacrimna válasza:
az isten szerelmére gyerekek!
Ezek a hülyeségek még mindig keringenek?
Sem a sótól,sem a krétától nem leszel lázas,csak jó szar az ízük.(az én kisfiam 1,5 éves és majdnem minden nap eszik krétát és semmi baja)
A napszúrással meg kórházba is küldheted magad napokra,görcsrohamod is lehet tőle.
Anyukád nem tud igazolni pár napot?Abba legalább nem halsz bele!
5/17 fibbrizzo válasza:
a gyurma biztosabb de csak kicsit
6/17 anonim válasza:
este aludj meztelenül és vizesen udvaron/utszán vagy akárhol csak lényeg kint, és tuti láz ha szerencséd van akkor még tüdőgyulladást is kapsz bár én nem kívánom, csak ha te akarod ...
7/17 anonim válasza:
egyé össze vissza minden sz*rt és kicsit rázd fel magad gondolok én forogj mint egy hü lye vagy hasonló, még este kihánysz mindent, és ha látja a szülő h vmi nincs rendjén akkor no school másnap vagy mit akarsz ..
8/17 anonim válasza:
A kávé+só tényleg hatásos. Mondjuk én a krétát nem hallottam, így azt eheti a kisfiad akár tonnaszámra is. De ha nem hiszed, próbáld ki!!
9/17 anonim válasza:
Menj ki éjjel 1-2 órára...tuti lebetegszel...XD
10/17 anonim válasza:
2 ujjadat ledugod a torkodon, rögtön jön sugárban a hányás. Lázra nem tudok semmi. Én kiskoromban próbáltam a krétát, de nem lettem lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!