FONTOS! HOLNAPRA KELL! LÉGYSZI GYORSAN! Láthatatlan ember mennyi idő alatt játszik kb?
Figyelt kérdés
ilyenre gondolok, hogy pl. 8-10 év, szal nem kell napra pontosan:)2010. máj. 13. 15:16
1/10 anonim válasza:
Bővítsd ki amit kérdezni szeretnél, mert így elég értelmetlen.... Igy én nem tok segíteni!!
2/10 anonim válasza:
hát lehet h csak én vagyok a hülye, de nagyon nem értem mi a kérdés:/ de lehet más se érti és akk nem fogsz választ kapni, pedig lehet még én is tudnék segíteni:D
4/10 anonim válasza:
Nem vagy hülye, én sem értem...
Ezért kértem, hogy írja le bővebben, ha segítséget akar már holnapra!! :/
5/10 A kérdező kommentje:
Ja, elnézést, csak siettem.
Szal. a Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember című mű mennyi idő alatt játszódik. Szokott ilyen olvasónapló kérdés lenni. Tehát a könyv elejétől számítva a könyv végéig.
2010. máj. 13. 15:38
6/10 A kérdező kommentje:
ja és ha a helyszíneket is leírnátok, megköszönném!
(remélem így már érthető, mit kérdezek)
2010. máj. 13. 15:54
7/10 anonim válasza:
lehet,hogy elárulom a müveletlenségemet, de szerintem a láthatatlan emver Attiláról szól, Attiláról az Isten ostoráról. tartalomban ill. időtartamban születésétől haláláig. mivel ugy emlékszem élete derekán halt meg. megmérgezték. ez kb 4o 42 év lehet.ennyit tudok vagy bnemtudok.
8/10 anonim válasza:
előző vagyok. lehet ,hogy Őt Atillának kellett volna irni.
9/10 anonim válasza:
8# komoly?XXDDDD nem tudod leírni az Attila nevet?
10/10 anonim válasza:
Az Attilát két féle képpen lehet irni :Atilla,Atilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!