Valaki lefordítaná ezt a szöveget? Nekem nem megy. Léci gyorsan mert holnapra kellene!
Nagyon közel lakunk a Portobello Market-hez (piachoz). Az anyukám és én minden héten elsétálunk a markethez minden héten. Vicky is közel lakik a Portobello Markethez (piachoz). A marketnál találkozik velünk. Először a ruhás standokhoz megyünk. A kedvenc standunk nagyszerű farmereket és pólókat (viszont itt inkább: Our fav. stall sells great jeans and T-shirts). Aztán a gyümölcsös és zöldséges standhoz megyünk. Anyukám minden szombaton vásárol friss gyümölcsöt és zöldséget. (Déli) 12 órakor a hot dogos standhoz megyünk. Vásárolunk hot dogot német kolbásszal. Minden héten van egy zsonglőr közel ehhez a standhoz. Minden szombaton új trükköket csinál! A turisták nézik őt és fényképeznek. Mi is nézzük őt, és esszük a hot dogjainkat Aztán fogjuk a csomagjainak és megyünk haza. Imádom a szombat reggeleket!
:)
1 vagyok. a Vikis + az utánalévő mondatot kihagytam. bocs
Viki is a piachoz közel lakik. Ő szokott találkozni velünk a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!