Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék másra gondolni...

Hogyan tudnék másra gondolni azon kívül hogy milyen ronda vagyok a tablóképünkön? :' (

Figyelt kérdés

Nemrég kaptuk meg a képeket,és iszonyatosan csúnya vagyok rajta...ilyen rossz kép még soha a büdös életbe nem készült rólam mint ez...akkora a fejem rajta mint egy vödör..és bevörösítették a fejem,és szétáll a hajam..nem egózásból,de amúgy tényleg nem vagyok csúnya..de ez a kép olyan borzalmas lett hogy az valami szörnyű. mindenkiről jól sikerült csak rólam nem. és nembííírok másra gondolni csak hogy ott lesz a tabló kirakva a suliba,mindenkinek meglesz otthon,és pont ezen a képen tök ocsmány vagyok..mindenki felfogja rakosgatni mindenhova..és tényleg hihetetlenül ronda vagyok rajta...próbálom magam nyugtatgatni h egy csak egy kép,nem vagyok normális...de nem megy:(

mivel tudnám elterelni a figyelmem,vagy mivel nyugtathatnám meg magam?:/ egész nap bőgök:'(

14l

2012. máj. 21. 18:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
4%

Ha ez vigasztal, akkor én is így vagyok ezzel. :D

Nem akarok menősködni, de mindenki szerint én vagyok a legszebb az osztályban. De komolyan, mindig én voltam a legnépszerűbb, már elsőben mindenkinek én voltam a kis "szerelme". Én lettem a bálkirálynő is idén (igen, mert minálunk ilyen hülyeség is van). Szóval népszerű vagyok.

De ami rossz benne, hogy rengeteg utálóm van. A fiúk szeretnek (bár ők se mind), a lányok viszont nem csípnek.

Amikor elmentem a fotózásra, a fényképész agyon dicsért. De komolyan, felajánlott egy portréfotózást, és azt mondta gyönyörűek lettek a képeim. Másnak nem nyalizott ennyire (de nyilván, kis mértékben mindenkinek szokott), szóval én hittem neki, tökre örültem. :)

Erre elmentem megnézni, és... Majdnem elbőgtem magam. :D Mindegyiken erőltetett a mosolyom,a hajam szörnyen áll (jól befújtam hajlakkal, de valahogy összeállt az egész hajam, és a képeken mindig látszik, hogy tök kemény)... Meg nem láttam magam, és túlságosan felemeltem a fejemet (na jó, a fényképész állított be...), meg a fejemen látszik, hogy zavarban voltam. Nagyon gáz. Szóval amikor megkérdezte, hogy melyik tetszik, én rávágtam, hogy "egyik sem". De döntenem kellett...

Szerencsémre még nem látták a többiek, én viszont az övéket már igen. Mert a fényképész megmutogatta, hogy a többiek milyen beállást választottak. De az enyémet senki sem nézte meg. És a többiek olyan szépek voltak... Még a legcsúnyább lányok is sokkal szebbek voltak nálam. Nem is úgy néztek ki, mint a valóságban.

Szóval nagyon félek. A "rajongóim" csalódni fognak, az utálóim örülni. Na ez aztán szar érzés. ;) De amúgy annyira vészesen még engem sem zavar. :) 14/l

2013. febr. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!