Hogyan tudnék másra gondolni azon kívül hogy milyen ronda vagyok a tablóképünkön? :' (
Nemrég kaptuk meg a képeket,és iszonyatosan csúnya vagyok rajta...ilyen rossz kép még soha a büdös életbe nem készült rólam mint ez...akkora a fejem rajta mint egy vödör..és bevörösítették a fejem,és szétáll a hajam..nem egózásból,de amúgy tényleg nem vagyok csúnya..de ez a kép olyan borzalmas lett hogy az valami szörnyű. mindenkiről jól sikerült csak rólam nem. és nembííírok másra gondolni csak hogy ott lesz a tabló kirakva a suliba,mindenkinek meglesz otthon,és pont ezen a képen tök ocsmány vagyok..mindenki felfogja rakosgatni mindenhova..és tényleg hihetetlenül ronda vagyok rajta...próbálom magam nyugtatgatni h egy csak egy kép,nem vagyok normális...de nem megy:(
mivel tudnám elterelni a figyelmem,vagy mivel nyugtathatnám meg magam?:/ egész nap bőgök:'(
14l
Hidd el bátyám rosszabbul járt. Ő amikor a 12.-es tablófotózás volt épp beteg volt, és vörös orral, lázasan, taknyosan készült róla a kép. Igaz, ő fiú, de ne tudd meg hogy kiakadt, amikor meglátta a képet. :D
Egyébként meg nem számít szerintem, mindenkiről készülnek rossz képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!