Hogyan lehetnék rocker?
Kedves Kérdező!
Elhangzott itt egysmás. Hasznos, kevésbé hasznos és fölösleges, elvakult, idióta vélemények is. Szerintem a rockerségben a zenéhez, a dal szövegéhez való vonzódás a lényeg, ami vagy megvan, vagy nincs. Erőltetni nem lehet. Ezt te is fogod látni, vagy már látod is. Innentől minden más csak választható opció: hosszú haj, öltözködés, ivászat. Szerintem egyik sem kritérium, ahogy a lázadás sem. Ha jobban megnézed, maguk a rock zenészek sem élnek lázadó életmódot. Sőt. A rockzenék közül sem mindegyik erről szól, sokféle együttes, sokféle nézet. Neked kell választani. Én pl ezt elutasítom, kiegyensúlyozott életem van, kitűnő tanulmányi eredmény, stb. Igyekszem a tévhitet ellensúlyozni és ezzel biztos nem vagyok egyedül. A választható opciókról annyit, hogy pl nekem hosszú hajam van, öltözködés szempontjából pedig azt veszem fel, ami tetszik és jól áll. Ezt azért a haj és az esetleges (nálam jelenlevő) arcszőrzet erősen befolyásolja. Az ivásról: degenerált hülyeségnek tartom azt, hogy a rockerség mércéjét alkoholos italok literében kell mérni. Amennyi jól esik ;)
Pogo, headbang: jön majd az érzés.
Kicsit tényleg furcsa a kérdésed, de én látom benne az okot függetlenül attól, hogy nem tudom a korod.
Sok sikert;)
Még valami. Azoknak akik a lázadást, öltözködést elengedhetetlennek tartják. A kérdésem: ezek miért elengedhetetlenek? Szerintem értelmetlen csőlátás...
Előző kommentelő
Rockernek születni kell édesem, jobban mondva bele kell születni. Ne erőltesd ami úgy sem fog menni.
L/18
Ahogy már sokan leírták, ez vagy kialakul benned, vagy nem. Vagy átérzed az ilyen zenét, és életérzést, vagy nem. Ha nem, akkor hiába öltözöl be talpig feketébe, csak egy majom leszel.
És most én kérdezek: hogy jött ez nálad egyáltalán? Milyen indíttatásból? Szereted egyáltalán az ilyen zenét?
Összeállítottam egy jó kis szettet nézd meg!!!:)))
Először is: miért akarsz rocker lenni? Oké, értem, ki akarod próbálni, milyen ehhez a szubkultúrához tartozni. DE! Szereted egyáltalán a rock zenét? Vagy csak az öltözködés tetszik?
Anno 15-16 évesen (most 22 vagyok) én is kisrocker voltam (direkt írok kisrockert és nem pedig rockert), kizárólag rockot hallgattam, talpig feketében jártam nyáron 40 fokban is és állandóan azt hangoztattam, hogy mekkora rocker vagyok. Így utólag inkább nagy hülye voltam. Szeretem a rock zenét, a kedvenc zenei stílusom, de mostmár szeretek más zenéket is, már nem hordok feketét, és tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok igazi rocker, csak kicsit rockosabb az átlagnál. Már ha érted.
Nem lehetsz rocker, mert vagy az vagy, vagy nem vagy az. Ha átérzed a rocker életérzést, az vagy. Ha nem, akkor meg nem. Persze szeretheted a rock zenét, lehet rockos az egyéni stílusod, ezt nem tiltja senki. Ha meg csak az öltözködés tetszik, a zene és az életérzés nem, inkább felejtsd el az egész rockerséget, max. divatmajom lehetsz, a valódi rockerek azonnal észreveszik, hogy nem tartozol közéjük!
Röviden: rockosabb stílusú lehetsz, de valódi rocker nem, mert annak születni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!