Hogyan lehetnék rocker?
Nem kell letolni ezért. Ha rocker akar lenni, próbálja meg, figyelje hogy hogy öltözködnek, hogy viselkednek, és majd csak rájön:) Amúgy jó úton haladsz, csak így tovább;)
Ha neki ez a stílus tetszik, had próbálkozzon vele, nem leoltani kell.
direkt írtam roKKert te nyomorék.
lehet lepontozni és pofázni nem érdekel,gyűlölöm az összes ilyen szánalmat.
amúgy meg pank (igen PUNK b*zdmeg ha esetleg megint kötekedni akarsz) vagyok.
Kedves kérdező!
Ha keresed önmagad és a stílusod, az önmagánban egyáltalán nem baj! Mindenkinek meg kell találnia önmagát. Én középsuli elején "végigmentem" szinte az összes stíluson, és az maradtam, amiben a legjobban és leginkább önmagamnak éreztem magam.
Attól nem leszel rocker, hogy zenekarok pólóit hordod, vagy fehérre mázolod az arcod. Nyilván ez is hozzátartozhat a dologhoz, de nem feltétlen! Ez egy életérzés, ami végigkíséri a mindennapjaidat! Attól sem leszel rocker, hogy sok sört iszol. Ez baromság! Akkor vagy az, ha minden ízedben átérzed és a magadénak érzed ennek a kultúrának az érzéseit, a szokásait. De erőltetni nem szabad.
Én 26 éves lány vagyok, és elhiheted nekem, hogy egyetlen zenekaros pólóm sincs, nem vedelem a sört pedig szeretem. Viszont eljárok néha koncertekre, nyáron fesztiválra, és soha nem fogom már kinőni ezt az életérzést, mert ez vagyok én. Na, ha majd valami hasonlót érzel, akkor leszel rocker. Viszont akkor már rájössz arra is, hogy nem kell magadat rockernek nevezni azért, hogy az légy.
Nem tudom mit értünk rocker alatt. Aki fekete ruhákban járkál? Vagy akit olyat hallgat?
Én nem tartom magam rockernak, de rock műfaj a kedvencem :)
Hallgatok én mindenféle rockot, guns-tól a hörgős, zúzós zenékig. De kicsit sem hasonlítok egy rockerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!