Hogyan lehetnék rocker?
Gondolom rocker...
Hm... jól van kislány. Írj privit, elmagyarázom a dolgokat, mert ez így nem fog menni.
nem attól rocker valaki, mert úgy öltözködik....
istenem....
Még kicsi, fel kell fognia.
Mondjuk egy kérdés ( ha már nem írsz ): szereted egyáltalán a rock zenét? A metál zenét ? Ha igen, akkor milyen bandákat ? Mióta hallgatod ? Mik az elképzeléseid a dolgokról, a rockerségről ?
2. voltam
Hűha...ha rocker akarsz lenni, ne attól legyél mert minden menő barátod rocker, hanem mert szereted hallgatni esetleg játszani, elmélyülsz benne. Ha rocker valaki akkor leszarja hogy mibe öltözik, mert a rockerség tudom, többek számára csak a külsőből itélendő, de igazából tudod mi leszel, ha így teszel...?
Csak egy kicseszett divatrocker, aki csak azért ötlözik gy mert most "ez a divat" egyébként meg rózsaszín szívószállal issza a sört egy rokbuli kellős közepén, és ha megszólal sikerül elérnie a kutyák által sem észrevehető hanghullámot...
ha tényleg szereted a rock zenét, és egyéb ágait. Ahogy előttem is leírták, nem a külső miatt leszel rocker, maximum csak divatrocker. Én 13évesen kezdtem,de nem evvel a kérdéssel. Én csak szimplán megimádtam a gitárt, a dobot. Imáádooommm a rock zenét:)
16/L
De jó :) most komolyan, örömmel tölt el, hogy van még 12 éves lány, aki nem azt kérdezi, hogy "hogy mehetnék feleségül Justin Bieberhez?" vagy, hogy "Mit tegyek, hogy SP belém szeressen?"
Amúgy ilyenkor még természetes, hogy azt csinálod, amit a többiek, én is azt csináltam sajnos. De ez majd kialakul.
Mivel elég fiatal vagy, több, mint valószínű, hogy változni fog az ízlésed. Bár ne legyen így. :) Viszont az elején szögezzük le, hogy nem attól leszel rocker, mert kisírsz egy bakancsot, egy terepgatyát, bőrkabátot, farmerkabátot, felvarrókkal díszíted magad, stb. Ettől nem leszel rocker. Tehát nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki. A lényeg kedvesem, hogy ha elmész egy koncertre, esetleg otthon hallgatsz valamit, és megszólal a gitár és a dob, akkor késztetést érezz arra, hogy ne csaj ülj a fenekeden.
Amúgy igaziból rólam sem mondaná meg senki, hogy rock illetve punk zenét hallgatok. Nincs hosszú hajam, sem tarajom, sima farmerben mutatkozok, egy átlagos pulcsiban, kabátban. Bakancsot sem hordok. Még is, ha lehet akkor ott vagyok koncerteken.
Metallica koncert például. Tehát ez az egész arról szól, ha lemész egy koncertre, egy füstös kocsmába, akkor érezd jól magad. Ne azt nézd, hogy hűha vajon, most rockernek nézek ki? Látszik a negyvenötödik Tankcsapdás felvarróm? Amúgy az a kedvencem mikor a politikát is belevonják a dolgokba. :) Attól mindig fejjel megyek a falnak. Illetve a másik, hogy sok ismerősöm azt hiszi, illetve úgy vallja, hogy attól leszel "trú pank/rocker", ha lemész valahova és leiszod magad a sárgaföldig. Nem így van. :)
Remélem tudtam segíteni valamit.
17/F
Előző, Te nagy arc vagy :)
Remélem, a "rock zene" kategóriába nálatok nem az AFC, No Thanx, meg hasonló gyökerek tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!