Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék rocker?

Hogyan lehetnék rocker?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 22:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez bizony nem így meg, hogy hétfőtől rocker vagyok. Meg majd holnaptól fogyókúrázok :D

Szerintem erre születni kell, hogy szeresd ezt a szubkultúrát, szeresd a zenét...

De hátha valaki jön és okosabbat mond nálam:)

2009. jún. 25. 22:28
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A rockerség az egy életérzés, a rock és a szubkultúra iránti ösztönö kötődés, ahogy az első írta. ez valóban nem úgy megy, hogy rocker akarok lenni, akkor holnaptól az leszek. vagy spontán vonz az egész vagy nem. legyél inkább önmagad.
2009. jún. 25. 22:40
 3/31 anonim ***** válasza:
96%
Minek akarsz rocker lenni ha azt sem tudod hogy lesz valakiből rocker?
2009. jún. 25. 22:44
 4/31 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek az eddigiekkel.

Minek akarsz rocker lenni? Már nem is menő :D

Ráadásul vagy az vagy, vagy nem.

Szerintem az igazi rockerek jól megpakolnának, ha a kezük ügyébe kerülnél mert nem szeretik ők sem a pózereket.

Divatember nem kell sehová.

Légy önmagad, esetleg kicsit rockosabb stílusod lehet. De ha alapból nem vagy olyan akkor sosem fog sikerülnöd.

Ennek az egésznek nincs értelme.

2009. jún. 26. 00:05
 5/31 anonim ***** válasza:
69%
Ja.egyetértek.szereted a rock zenét?tetszik az öltözet?szereted a polgárpukkasztó dolgokat?ez vagy vagy nem?ennyi.
2009. jún. 26. 09:50
 6/31 anonim ***** válasza:
31%

bújj el te csicska divatmajom.

agyon kéne verni az összes ilyen "jaaj rokker akarok lennii de azt se tudom mi aaaz" nyomorékot. :@

2009. jún. 26. 10:34
 7/31 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó

Miért kell ennyire flegmának lenni a kérdezővel. Nyilván kis tini, aki keresgeti önmagát. A többiek értelmesen elmagyarázták neki miről is szól ez az egész. Különben gyanítom te is csak a "divatmajom" vagy, mivel leírni sem tudod helyesen azt a stílust, ami állítólag igen közel áll hozzád.

2009. jún. 26. 11:23
 8/31 anonim ***** válasza:
88%

Leszavaztátok, pedig igaza van... Engem is lehet lepontozni, sz*rom le... :D

Mi az, hogy hogy lehetnél rocker? Höö? Vagy az vagy, vagy nem... Olyan nincs, hogy rocker akarok lenni, és akkor ha törik, ha szakad az is leszek...

Kezdjük ott, hogy anélkül is lehetsz "rocker", hogy semmi közöd a stílusjegyekhez, "csak" rockot hallgatsz... De az nem az igazi... Szóval ha szereted a rock zenét, akkor a külsőségek meg már csak rajtad múlnak... Minél vadabb, annál jobb... xD :D:D Járj el mindenféle koncertre, pogózz, headbang-elj és igyál sok sok sört... :D

Jah, és ha eddig diszkós pics* vagy diszkós p*cs voltál, akkor azt az összes rocker le fogja rólad vágni... Szóval inkább maradj olyan stílusú, amilyen most vagy... Szerintem nem éri meg váltani, hogy aztán meg ne fogadjon be egyetlen banda se... :S Bocsi...

20 voltam, lány, rocker...

2009. jún. 26. 17:19
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

9:50 es vagyok.először is nem voltam flegma szerintem,gondoltam majd felteszi magának ezeket a kérdéseket és akkor rájön,hogy mivan.

a másik pedig az,hogy én nem vagyok rocker,nemtudom miből gondoltad ezt.egyáltalán nem vagyok divatmajom.a harmadik pedig az,hogy akár tini akár nem,ilyen nincs,hogy hogy legyek rocker.sőt semmilyen stilust nem lehet befolyásolni.az vagy aki!ilyet nem lehet kérdezni.szerintem.

és te kérdező pedig gondolkodj el milyen kérdéseket teszel fel...!

2009. jún. 26. 18:20
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Vagy szereted a rockot,érzed ezt az érzést vagy nem.Nem lehet csak úgy rockernek lenni,h "hű én rocker akarok lenni,na akkor holnaptól rocker leszek"...Szóval amit írtam,ha te érzed ezt a stílust,akkor rocker vagy,ha nem érzed akkor nem,és nem is leszel az.Max divat-rocker,akit utálnak...Választhatsz,maradsz a stílusodnál,vagy leszel divat-rocker...Egyébként hordj rock együttesek felsőit,sok sötét színt,sminkelj sötéten ha lány vagy,járj koncertre pogózz meg minden:D

De szánalmas vagy hogy te "rocker" akarsz lenni,de azt sem tudod h milyen az!:D

14/L,aki szereti a rockosabb zenét,DE NEM ROCKER:)

2009. jún. 26. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!