Lányok mondanátok véleményt rólam? KÉP lent. Járnátok velem?
Attól, hogy felraksz egy régebbi képet, szerintem nem fog sok embernek változni a véleménye! Sőt, azt mondtad, hogy vékony vagy, na azon a képen minden vagy, de vékony nem! Ne haragudj meg érte!
Előbb már leírtam a véleményem! Most is az! És szerintem, ha felteszed még egyszer csak átfogalmazva ezt a kérdést, akkor sem fog megváltozni!
Szocializálódj!
Nem fogok jófejkedni: először is, borzasztó előnytelen a hajad. Kicsit növeszd meg és csináltass belőle valamilyen vagány sérót. Nekem nagyon tetszenek ezek a "kócosabb" férfihajak, neked határozottan jól állna. De ezt a bilimentén nyírt fazont örökre felejtsd el. Továbbá az a típusú férfi vagy, akinek jól állna, ha hagynál egy kis borostát, nagyon szexi tud lenni, akinek jól áll. Öltözködés: remélem, ezt az Adidas macifelsőt utcára, suliba, melóba nem veszed fel, ilyet apám hordott a 90-es években. És ami az egyik legfontosabb: irány valamilyen sportcentrum, mozogj, erősíts.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!