Lányok mondanátok véleményt rólam? KÉP lent. Járnátok velem?
A 15:02 kommentel èrtek egyet...A tobbiek nagyjàbol mindent leirtak,tènyleg làtszik,hogy semmi nem èrdekel.Olyan èletuntnak làtlak,aki otthon ul,legjobb baràtja a szàmitogèp...Egy kis fazonigazitàs tènyleg ràdfèrne,frizura,arckezelès.Szoli + mit tudom èn,felesleges hulyesèg szerintem,de az àpolt arcbor azèrt alap mondjuk.
Viszont ismerek kevèsbè helyes pasikat,mègis olyan vidàmak,vannak baràtaik,szorakoznak ès a vidàmsàguk,pozitiv kisugàrzàsuk vonzovà teszi Oket.Sajnos ezt (egyenlore-remèlem:)) Rolad nem lehet elmondani.Nincs veszve semmi,mozdulj ki,szorakozz,sportolj,legyen meg a jokedv,onbizalom,aztàn johet a kulso,ès ha ez a ketto harmoniàban lesz,jo uton kezdesz jàrni...Es nem a neten teszel fel ilyen kèrdèseket egy ilyen kèppel...Ne haragudj,ez vicces...
Amiket irtam,a legnagyobb joszàndèkkal tanàcsolom,nem megbàntàskèpp!
Johetnek mèg a vàlaszok...(???)
Mire vagy mèg kivàncsi? Vàrod,hogy valaki 1x csak azt irja igy vagy jo ahogy vagy,ne vàltoztass??
Szerintem sok hasznos tanàcsot kaptàl,mi èrdekelne mèg konkrètan? Ha megmondod,konkrètan vàlaszolok!:)
De eddig egy làny sem jàrna Veled (ez volt a kèrdèsed) szoval iràny a szabadba!:)
En szemèly szerint sok szerencsèt kivànok Neked!
Ez most mi?! Minek? :)
Ott màr vàlaszt kaptàl az akkori kèrdèsedre, az akkori kèpre...Amin mellesleg alig làtszol...
Tok mindegy,hogy itt kinek melyik kèpen tetszel jobban,az "életben" kell ismerkedned,ott minden kiderul ugyis!:)
Pl hogy jo fej vagy-e,vicces,van-e eszed...Ez ugysem derul ki attol,hogy felteszel egy csomo kèpet! Vagy komolyan baràtnot keresel itt,vagy mi? Fogadd meg az eddigi tanàcsokat,menj ki a levegore...Akàr màr most!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!