Lányok mondanátok véleményt rólam? KÉP lent. Járnátok velem?
átlagosnak mondanálak, nekem nem vagy az esetem, de ahhoz, hogy javíts magadon, sztem a hajaddal kellene csinálni vmit, vmi normális frizurár vágatni, kicsit hosszabbat, a bőröddel is lehetne esetleg vmit, majd el napozni, szoliba, kozmetikushoz, és sokkal tisztábbnak tűnik majd
Kb ennyi :)
Én dugnálak cuki fiú :$
SP voltam , Sziasztok!
Ez egy őszinte vélemény, vagy kezdesz vele valamit vagy nem.
Süt rólad, hogy szerencsétlenség vagy. Sajnálom, tényleg. Semmi stílus, semmi kisugárzás, semmi életkedv, de még az arckifejezésed is szörnyű. Sajnálom, de számomra semmi vonzó nincs benned, látszik, hogy egyáltalán nem érdekel a külsőd, meg úgy semmi.
Próbáld összekapni magad, mert így nem nagyon lesz sikered. És ne azt kérdezd meg, hogy miben, hanem mindenben, amiben tudsz, fejlődj, változtass.
Elnézést, ha nem tetszik a véleményem, de őszinte volt.
ne mááá... ez valami viccc????? :D 17/L Ha be akarsz jönni egy csajszinak, akkor egy két jó tanács..... Menj egy fodrászhoz... és csináltass egy ilyet..: [link]
vagy ilyet: [link]
vagy valami hasonlót szerintem jól állna neked.
És nem ártan egy kicsi futni este fele... mondjuk minden nap.... vagy súlyt emelgetni egy kicsit... szóval edzeni.. ha nem is edző teremben..... Remélem segítettem... egyáltalán nem bántás kép írtam amit írtam :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!