Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik pasi jön be inkább? kép.1-es 2-es 3-as és miért? Véleményt is légyszi. Kort is írjatok.
2012. ápr. 11. 13:14
1/17 anonim válasza:
1. Ezmiez?
2. Fogyjon, fogyjon.
3. Ez most komoly?
Amúgy egyik se mert 19 vagyok és túl öregek hozzám, meg amúgy is én csak a Tomit szeretem
SP voltam sziasztok
3/17 anonim válasza:
egyik sem, nem tetszenek az izompacsirták.
Az első kettőtől meg inkább elfutnék.
6/17 anonim válasza:
hát ha nagyon kell választani akkor az utolsó,de az sem jön be,az első kettő gusztustalan:(((((18L
7/17 anonim válasza:
Normálisabbakat is találhattál volna
1. elég photoshop failnak tűnik
2. se arc se test nem jön be
3. jó hogy nem a nyakáig ér az a farmer...
8/17 anonim válasza:
mind a háromundoító az első kettőn a háj meg az izom uralkodik azért nem jön be az utolsó meg szimplán ronda.
9/17 anonim válasza:
csini, amit az ötös linkelt, jöhetne lánybuliba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!