18 éves vagyok. Nem feszengek miatta, nem is görnyedek be, csak ha magassarkúról van szó néha kicsit furán érzem magam. :D A minimum sarokmagasság pedig a 6-8 cm, a kisebb sarkú cipők nem tetszenek.. :D :)
Környezetemben az a legalacsonyabb fiúk akkorák, mint én kb, szóval ilyen téren nem zavar.
Csak amikor meglátom egy képen magamat a 160 cm-es barátnőim mellett olyan óriásnak érzem magam..:/ :D
2012. ápr. 29. 10:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem ők érzik inkább szarul magukat. :) én 173 cm vagyok, általánosban nagyon zavart. De most már örülök hogy ilyen magas vagyok. Sokkal szebb egy magas lány mint egy alacsony - szerintem. De ez is egyéni vélemény mindenkinek. Sőt modellek is csak 170től lehetnek a lányok. Magassarkút meg bátran viselj ha úgy érzed jól magad. Nekem is alacsonyak a barátnőim mint neked. De addig nem zavar, és felveszek bármilyen magassarkút amíg a páromat nem haladom meg: :)
2012. ápr. 29. 11:19
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem hátrányos, sokkal jobb ránézni egy magas (bár ez még nem is kimondottan magas) lányra, mint egy alacsonyra. A hátrányos magasság lányoknál szerintem kb. 178-180 cm-nél kezdődik.
2012. ápr. 29. 11:33
3/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem az én 183 centimhez pont ez a tökéletes magasság :)
2012. ápr. 29. 11:48
4/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm :)
Igazából nagyok sok választásom nincs, el kell fogadni, mert ez változni nem fog :)
2012. ápr. 29. 12:16
5/9 csokissüti002976 válasza:
175 cm vagyok, és nagyonnagyon ritkán szokott zavarni. De pl. a pasik imádják. :) (Barátom is 191 cm...)
2012. ápr. 29. 15:05
6/9 anonim válasza:
de hüle vagy te kérdező!!! Örülj, hogy magas vagy!
Én 167cm vagyok, de szívesebben lennék 170-173 cm! a legszebb magasság!
A 160 centis barátnők meg irigykednek a magasságodra.
Alacsonynak lenni nagyon rossz. A magas nők mindig dekoratívabbak, mert arányosabbak.
2012. ápr. 29. 15:09
7/9 anonim válasza:
ez egyáltalán nem magas!!
a barátnőid túl alacsonyak, szerintem 18 évesen 172 pont jó. én 16 évesen vagyok 176, és pont ma vettem egy 8 cm-es sarkú cipőt, és egyáltalán nem zavar másokat se, általában dicsérni szoktak csak.
legalább kicsit eltérsz a többiektől, ráadásul jó értelemben :) én legalábbis szeretek magas lenni
2012. máj. 3. 19:43
8/9 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, meglep ez a sok pozitív válasz.
Köszönöm mindenkinek!
2012. máj. 3. 23:33
9/9 anonim válasza:
Dehogy hátrány,én is olyan magas vagyok mint te(és én is 18 vagyok),14-15 évesen még zavart hogy egy kicsivel magasabb voltam a legtöbb barátnőmnél általánosban.De gondolj csak bele,pl:a pasik imádják a szép hosszú lábakat ;)és sok ruha jobban áll rajtunk mint egy 160-165 cm magas lányon.Nyugodtan hordj magassarkút én is csak azért nem hordok mert hamar megfájdul a lábam:S:).Gondolj azokra a lányokra akik már 180 centisek,rögtön érzed hogy nem is vagy te olyan magas:)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!