Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18 évesen még nő az ember?

18 évesen még nő az ember?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és gondjaim voltak és ügyvédhez fordultam.Kiderült hogy van egy modell ügynöksége is és az az egyetlen gond, hogy nem vagyok elég magas.Eddig még csak fotózáson vettem részt és nagyon jól ment, állitólag a nők még 20 éves korukig magasodnak és formálódnak.Igaz ez?Ha elkezdek úszni vagy kosarazni van még esélyem kb 5 cm-t nőni?:-s

2012. ápr. 20. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nőhetsz. Amennyire tudom az emberek 22-24 éves korukig nőnek igaz maximum 2-3 cm lehetséges. Ha sportolsz mellette talán még lehet több de ne számíts rá.
2012. ápr. 20. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézz körbe ismerősök közt...Sok lány már az általánosban eléri a végleges magasságát, vagy középsuli elején.Nem akarlak elkeseríteni de szerintem már egy centit se fogsz nőni, nem hogy 5-öt.
2012. ápr. 20. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni, de szerintem 5 centit már nem fogsz nőni. Egyébként ezt lehet tudni, ha figyelemmel kísérted a növekedésed. Előző évben még nőttél? Ha igen, mennyit? Ha már előző évben nem nőttél, akkor ezután sem fogsz. Ha előző évben 1 centit nőttél, akkor max ennyit fogsz most is, vagy ennyit sem. Én 15 éves koromig nőttem.
2012. ápr. 20. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és sporttól sem lehet nőni.
2012. ápr. 20. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 18 éves korom óta csak a lábam nőtt, azt is csak az utolsó 2 hónapba vettem észre, mert elkezdett szorítani mindkét conversem. Remélem nem nő már tovább mert így is elég kényelmetlen és most nincs pénzem újra :S

Szóval a magasságom maradt a helyén már kb 15-16 éves korom óta.

20/L

2012. ápr. 20. 23:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Sebaj, igy is igéretes ez a fotózás dolog.Legalább nem kell majd diétáznom:P

Köszönöm még egyszer minden kedves válaszolónak:*

2012. ápr. 20. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:

5. vagyok:

Egyébként dobsz egy képet magadról?

2012. ápr. 20. 23:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Hová valósi vagy?
2012. ápr. 21. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
budapesti
2012. ápr. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!