Miért mondják azt, hogy 24-25 évesen az ember már öreg au-pair-nek?
Még egy év sulim van, 23,5 éves lesz, mikor befejezem és utána szeretnék világot látni és szerencsét próbálni, mint au-pair. Pár helyen azt írták (nem nekem, úgyhogy az indokukat nem tudtam meg), hogy a 24-25 év, már öreg.
Már miért lenne az? Szerintetek?
Azért, mert ez eredetileg tanulóknak lett kitalálva, akik a nyelvet akarják tökeletesiteni a nyelvországban és közben a megélhetésüket saját eröböl megoldani. Ök vigyáznak a gyerek(ek)re, kapnak zsebpénzt meg lehetöséget ott járni nyelvtanfolyamra.
24-25 évesen már saját gyereket szokás inkább nevelni, nem másokéra vigyázni.
Első! Én is pont így gondolom!
Második! Neked is igazat adok. De szerintem azért manapság kevesebben vállalnak ilyen idős korban gyereket.
Egyébként én most végzek a BA-val, utána egy évig németet fogok tanulni itthon, aztán szeretnék MA-ra is menni, de előtte jó lenne Svájcban vagy Ausztriában au-pairkedni, hogy a nyelvet még jobban magamra szedjem, mert tolmács (német) szakra szeretnék majd jelentkezni.
Ez így reális még, ugye? :D
A tanulás a célom, meg hát BA-s oklevéllel lényegében semmi képzettségem nincs, itthon sem találnék azzal munkát. :/
ki mondja?
sztem pont ideális életkor.Én szívesebben bízom a gyerekemet egy ilyen korúra,mint egy fiatal lánykára.
Hidd el, az au pair élet nem könnyű és nem csak vidámság és happység. Én tudom, au pair vagyok és 23 éves.
Ebben a korban már nehéz, mert lehetne saját gyereked és képes vagy felismerni, hogy a szülők nevelése nem megfelelő, te másképp csinálnád. Egy 18-19 éves még nem foglalkozik ezzel.
Svájcban vagyok au pair, két gyerekem van, de este szó szerint úgy értem, hogy ez nekem túl sok. :) Amúgy szeretem őket és nem bánom, hogy itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!