Mit tegyek most? Nagyon fáj a lábam, és holnap muszáj
lesz a magassarkú!
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt felvettem a magassarkúmat, elmentem benne sétálni. Sajnos a h*lye harisnya miatt kicsúszkált belőle a lábam, ledörzsölte a bőrömet mind a két lábamon. :( Nincs is rajta bőr, csak a vörös hús... Gondolhatjátok, mennyire fáj.. :S
Holnap viszont muszáj leszek felvenni, esküvőre megyek... Sajnos más cipőm nincs, csak sportcipő, és pénzem sincs venni egy másikat...
Mit tegyek? Mezítláb nem csúszkál ki belőle a lábam, de a ragtapasz így is lejön a lábamról.
És holnap jó 10 órát ki kéne bírnom benne.. :(
2012. ápr. 27. 15:01
1/8 anonim válasza:
Juj, tudom, milyen rossz.
Szegénykém :D
És mégiscsak azt mondom, hogy ragtapaszozd be a lábadat. Amikor jelenés van, mondjuk a templomban vedd fel, utána vedd le, vigyál magaddal papucsot.
Ha nincs, pár száz forintért lehet venni.
2012. ápr. 27. 15:04
2/8 anonim válasza:
én is így jártam tegnap..tele van hólyagokkal meg sebekkel a lábfejem az új magassarkúm miatt meg a hosszú séta miatt de ettől még nem mondok le róla:) Ha még be tudsz futni ma menj be rossmann-ba ott a lábápoló cuccokhoz menj! Ott vannak ilyen zselé szerű lábvédők tapaszok. azt rakd rá a sebre,leragaszthatod még ragtapasszal is pluszba és nem fog fájni! Én mindig ezt csinálom ha szoknom kell az új cipőm,na meg a sebeket:)
2012. ápr. 27. 15:05
3/8 A kérdező kommentje:
Csak itt a közelemben nincs papucsárusító hely, vagy nagyon rondák :S
Arra gondoltam, hogy ragtapaszt helyett rakok rá gézt, illetve leukoplastot, az nagyon jól ragad. Mindjárt elindulok egy kis sétára, kíváncsi leszek...
Remélem nem fog kicsúszni a lábam, ha izzad... :S
2012. ápr. 27. 15:07
4/8 anonim válasza:
Ha zárt magassarkúban leszel, akkor rakj rá géz lapot és a széleit ragaszd le. De nem sebtapasszal, hanem olyasmivel, ami az elsősegély csomagokban is van. Az nem fog lejönni.
ez a megoldás! ragaszd a cipődbe oda, ahol kidörzsöli!
nekem szinte mindegyik cipőmbe van ilyen.
amúgy van olcsóbb is, dm-es vagy rossmannos márkájú.
2012. ápr. 27. 15:15
6/8 anonim válasza:
vastagon gézlapot tegyél rá és alaposan ragaszd rá! előtte pedig betadinozd be a lábad és a gézlapokat is! így is rohadtul fájni fog!ja és annyi alkoholt igyál,amennyitől már nem érzed a fájdalmat! nálam ez a bevett szokás xD
2012. ápr. 27. 15:35
7/8 A kérdező kommentje:
A géz+leuokoplatos megoldást kipróbáltam és bejött :) Nem is éreztem, hogy fáj, a sok géz miatt :D 1 óra séta után se fájt a lábam
2012. ápr. 27. 16:27
8/8 anonim válasza:
Én is a leukoplastot javasoltam volna most, nekem az mindig mindenre bejött eddig :D Örülök hogy megoldódott a probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!